Kinek mekkora (volt) a 11hós babája? Miket tud már mozgás, magyarázás téren? Milyen nemű? Jól alszik? Fogai száma? Étkezések?
Hát igen, ugrálni, biztos nem ugrál, legfeljebb rugózik, az jellemző lehet már ilyen idősen.
:-)
A 90 cm-es fiú anyukája vagyok.:) Kapaszkodva "ugrál", igazad van, idézőjelbe kellett volna tegyem... Kapaszkodik, és ahogy rugózik, úgy elemelkedik mindkét lába. Nem akartam senkit megtéveszteni, hazudni sem. A 90 centiben meg nem tudom mi a hihetetlen, nem 140-et írtam! Az már tényleg necces lenne...:D
Én nem vagyok elfogult a gyerekemmel, úgy érzem, és nem is azt írtam, hogy már fejben old meg másodfokú egyenleteket...
Az én kisfiam is "ugrál"!
Kapaszkodik a kiságyba,vagy a járókába és ahogy rugózik bizony elemelkedik a lába az aljától!!!!!!
11 hós lesz a héten.
Fiú.
10,5 kiló 78 cm.
Négykézlábazik, kapaszkodva áll és lépked.
Babababa, ana, ada ilyeneket mond.
Nem igazán alszik jól éjjel, többször is ébred.
6 fog.
Most tért át szopiról tápira, amúgy remek evő, zöldség, gyümölcs, sok mindent szeret és sokat is eszik.
Nappal 2-szer alszik, délelőtt fél órát, délután 2 órát. Éjjel 11 órát alszik, de közben felébred minimum 2-szer, de inkább többször, sajnos eléggé megviseli a fogzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!