Megfog már tárgyakat a kb.8 hetes babátok? És mit játszotok vele? Sok játéka van?
A lányom 9 hetes ma és még csak véletlenül fog meg dolgokat, de persze még elejti és semmit sem csinál vele.
jókat nézelődik a játszószőnyegen de ott sem lehet 10 percnél tovább egyedül hagyni, ha én is ott vagyok ve5le tornázgastunk, játszom neki a csörgőkkel, színes zenélő dolgokkal, és erős miumikával énekelek akkor jókat mosolyog nevetgél és ha olyan kedve van visszaénekel nekem, heőe, hő, há, hőe, és hasonlők, tündér...
Ez aranyos, nekünk is nagyon hasonló a szókincsünk :).
Megnyugodtam, mert egy weboldalon olvastam, hogy a harmadik hónap elején már biztonsággal fogja a játékait... hát kisfiam max az ujjamat, ruhámat, stb fogja kapaszkodás céljából. :)
Majd akkor fog meg tárgyakat, ha felfedezi a saját kezét! És csak utána érdemes neki adni játékot, csörgőt. KB. 2-3 hónapos korban fogja felfedezni a saját kis kezét!
8 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!