Szerintetek is sokat eszik 9 hónapos babám?
Reggeli 120-150 gr gyümölcspép
Délben ugyanennyi főzelék husival/tojássárgájával/hallal/májjal
Uzsi kb fél centi vastag zsemle, rajta egy mackósajt, vagy a 120-150 gr gyümipép kukoricapehellyel vagy sinlac-kal.
Vacsi 210 ml tápi, éjjel 240 ml tápi.
Anyósom szerint ez túl sok. Babám 83 cm és 10,8 kg. Nem kövér, nem is sovány, szerintem pont jó. Sokat mozog, kúszik-mászik, feláll, de nem iszik elég vizet. Egy nap ha megiszik 100 mlnél többet ugrálok örömömben.
Szerintetek jó ez így vagy tényleg kevesebbet kéne adnom neki? Amúgy 4-5 óránként eszik.
Köszi előre is!
Szerintem jó így, eleve nagyobb a babád az átlagnál, ezen ne izgulj!
Ha kevesebbet adnál azt meg kevesellné anyósod:-D
Nekik szinte lehetetlen megfelelni:-)
Ó, boldog lennék, ha az én 9 hónapos lányom enne ennyit. De ő csak csipeget, mint egy kismadár. Mondjuk ő elég picike is, 7300 g és 70 cm.
Szerintem teljesen jól étkezik a babád.
A vízzel kapcsolatban pedig: az én babám szintén nem nagy ivó, jó, ha 30-40 ml vizet megiszik naponta. Egyszerűen nem kell neki több. Bár ő még mindig elég sok tápszert fogyaszt, szóval valószínűleg ezért nem iszik több folyadékot.
De ne aggódj, ha szomjas egy gyerek, úgyis iszik.
Köszi a válaszokat! A nagy melegben gyümölcslével itattuk (facsart, 1/3-2/3 arányban vízzel higítva), hogy nehogy kiszáradjon, mert akkor sem volt hajlandó vizet inni. Most már csak vízzel kínáljuk, a teát még ennyire se fogadja el. :(
Megnyugodtam akkor. Szerintem a baba úgy is jelzi, hogy elég volt, vagy ha kevés, kislányom meglehetősen öntudatos, simán kiveri a kanalat a kezemből ha már nem kér.
Köszi még egyszer, ment a pacsi mindenkinek! :)
Szerintem egyáltalán nem sok! Szerintem az én 10 hónaposom többet eszik (ő majdnem két deciket eszik egy alkalommal), ő ráadásul ötször eszik egy nap.
Szép nagy babád van, az enyém még csak 74 cm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!