Elítélendő, hogy 1 éves fiam még cumizik?
sziasztok! a kisfiam 1 éves, mostanában sokkal cumisabb, mint régen, valószínű azért, mert egy kis vírusos nyavalya kínozza, jön az őrlő foga és járni is most tanul. elég zaklatottak a napjaink ezek miatt. van amikor semmivel sem tudom megnyugtatni, akkor megkapja a cumiját. ha vásárolunk, ő már fáradt, nyűglődik - odaadom a cumit. és sokszor előfordul, hogy megszólnak miatta. azt mondják a kisfiamnak, hogy egy ilyen nagyfiúnak nem való már cumi stb. én persze kellemetlenül érzem magam.
Tényleg olyan nagy gond ez? El kell vegyem tőle minél hamarabb? Ha igen, hogyan? fokozatosan, vagy egyik pillanatról a másikra és majd csak túljutunk rajta?
Mit tanácsoltok tapasztaltabb anyukák?
Köszi ha válaszoltok!
Köszönöm szépen! Nagyon aranyosak vagytok, a tanácsok, válaszok pedig egytől egyig nagyon hasznosak, megnyugtatóak! Én is úgy gondolom, nemsokára nem fog annyira ragaszkodni a cumihoz a kisfiam, majd akkor válunk meg tőle. ha ő ezt később szeretné, hát akkor. pont.
Köszönöm mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!