Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elítélendő, hogy 1 éves fiam...

Elítélendő, hogy 1 éves fiam még cumizik?

Figyelt kérdés

sziasztok! a kisfiam 1 éves, mostanában sokkal cumisabb, mint régen, valószínű azért, mert egy kis vírusos nyavalya kínozza, jön az őrlő foga és járni is most tanul. elég zaklatottak a napjaink ezek miatt. van amikor semmivel sem tudom megnyugtatni, akkor megkapja a cumiját. ha vásárolunk, ő már fáradt, nyűglődik - odaadom a cumit. és sokszor előfordul, hogy megszólnak miatta. azt mondják a kisfiamnak, hogy egy ilyen nagyfiúnak nem való már cumi stb. én persze kellemetlenül érzem magam.

Tényleg olyan nagy gond ez? El kell vegyem tőle minél hamarabb? Ha igen, hogyan? fokozatosan, vagy egyik pillanatról a másikra és majd csak túljutunk rajta?

Mit tanácsoltok tapasztaltabb anyukák?

Köszi ha válaszoltok!

2009. nov. 3. 13:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Dehogy! Ne foglalkozz a jóindulatú megjegyzésekkel, azzal törődj, hogy a kisfiadat ez megnyugtatja. Nyugi, az alattunk lakó kisfiú decemberben 2 éves lesz és mindig ott a cumi a szájában. Most rossz időszakot éltek, úgyhogy az legyen az első, hogy a baba megnyugodjon! 17 hónapos kislány anyukája.
2009. nov. 3. 14:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is cumizik még.16 hónappos.Igaz mi csak elalvásoknál használjuk.Ha fel van nem is igényli csak az altatásban segít.Van olyan ismerősöm aki túl korán elvette a gyerektől és rászokott az ujára.Na szerintem az gázosabb. Leszoktatni róla meg nehezebb mint a cumiról..
2009. nov. 3. 14:35
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Nagyon aranyosak vagytok, a tanácsok, válaszok pedig egytől egyig nagyon hasznosak, megnyugtatóak! Én is úgy gondolom, nemsokára nem fog annyira ragaszkodni a cumihoz a kisfiam, majd akkor válunk meg tőle. ha ő ezt később szeretné, hát akkor. pont.

Köszönöm mindenkinek!!!

2009. nov. 3. 16:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kifejezetten aranyos, ha egy baba cumizik! Még ha 2-3 éves is. Persze 5-6 évesen már azért fura, de szerintem addig nagyon ritka, hogy cumizna egy gyerek.
2009. nov. 3. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!