Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba hány hónapos korában...

A baba hány hónapos korában változtatok vissza " mindenevővé"? Természetesen a szoptatós anyukákra gondolok!

Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 19:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már le sem írom,hogy mi mindent nem eszem még. Igazatok van,holnap visszaállok végre a normál kerékvágásba. Amúgy sem annyira pici már,4,5 hós.
2013. szept. 9. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
semmit nem változtattam rajta,6 hónapos koráig szoptattam,és egyszer sem fájt a hasa.
2013. szept. 9. 21:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindent ettem, szerencsére lányom nem volt hasfájós...
2013. szept. 9. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Amíg szoptattam, végig figyeltem, hogy mit eszek,mert nagyon hasfájós volt a babám. Szinte alig ettem - túlzás nélkül, és még így is fájt neki! 9 hónapos koráig volt mindez, megváltás volt számomra, hogy áttértem tápszerre! Amúgy még most is van, amit nem bír a pocakja, pedig már egy éves lesz lassan! Körtét a mai napig nem adok, mert egy napos üvöltés van két falattól is!

Én csak irigykedek a sok szoptató kismamára, akik becsiliznek, jól megtömhetik magukat és még a baba is élvezi! Hát nekem eléggé megtartóztató életet kellett végig élnem :(

2013. szept. 9. 21:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Párom a nagyobbik lányunkkal egyfolytában csilis-babot evett, csak erős nélkül, mert azt nem szereti.
2013. szept. 11. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!