Mi baja van? Nagyon félek!
Mi az, hogy neked volt CSAK igazad?! Többen is elmondtuk, hogy nem lehet ültetni, és én gyógytornászként továbbra is azt mondom, hogy 3 hónapos kor előtt még ülésbe húzni sem szabad. De csináljon mindenki a saját gyerekével amit akar. Csak attól lettem ideges, hogy CSAK te mondtad, hogy nem szabad.
2013. szept. 14. 07:27
Kedves gyógytornász, nem tudom melyik piacon vetted az okleveled, de nehogy már a sok szakember tévedjen és csakis neked legyen igazad.
Ha így van, akkor elnézést kérek és javaslom, szerezz Phd-t, mert ilyen tudással szüksége van rád a tudományos világnak.
2013. szept. 14. 08:02
33/40 A kérdező kommentje:
Jajj ne marjátok egymást!nekem ezt mondták.ez bizonyos,mint az ortopéd orvos,mint a gyermekorvos.persze azt is mondták hogy nem szabad tulzásba vinni.elhiszem h a gyogytornasz ért hozzá,de lehet ez egy olyan dolog amin szakmai körökön belül is megoszlanak a vélemények.az én magánvéleményem h az a napi max pár másodperc nem tesz kárt,nyilván nem ugyanaz mintha egész nap ülne.azota még babahordozoba se ülhet,se pihiszékben(igaz abban max 3xvolt eddig)hanem vettem neki játszószőnyeget,azon elvan szépen,hol hason,hol háton
34/40 A kérdező kommentje:
Lehet három hó alatt nem szabad ülésbe huzni,de ő már.most töltötte a 3 honapot:-)
Kedves kérdező oké h most töltötte a 3. hónapot de gondolom te előtte is csináltad mint az ültetést is. Amit persze az a lüke védőnőd ajánlott. Most komolyan összevesztek kinek volt igaza??? :D Viccesek vagytok.
Am 1-es válaszoló vagyok és örülök h semmi nagy baj nem történt. :) Gondolom jó nagy tanúság volt ez neked. A védőnőd meg is érdemelte h leteremtse az orvos. Ezek után jó sok kétséged lesz ha vmi tanácsot ad. Nem lennék ilyen szempontból a helyedbe. Ha már egyszer ilyen ökörséget mondott mindig az lebegne a szemem előtt vajon most elhiggyem neki vagy sem.
2013. szept. 14. 09:35
36/40 A kérdező kommentje:
Igen sajnos csinaltam 2hos kora körül már.természetes h kétségbe vonom minden szavát ennek a védőnőnek.ki is irtam egy másik kérdést,h h lehet váltani védonot,de nem kaptam tul slk boiztatást,tehát ez a nó marad-szörnyű szerintem h nincs a szabadon jogom eldönteni kihez viszem a gyereket,főleg ilyen ,malőr után.ha szabad orvost választani roppant igazságtalan h ezt a nőt nem lehet "lecserélni"".am köszi kedves első h örülsz h nincs baj hidd el énis nagyon:-) :-) :-)
Védőnőt úgy tudsz váltani ha mondjuk elköltözöl de gondolom nem készülsz emiatt elköltözni. :)
A másik itt olvastam egy olyan kérdést és rengeteg válasz volt hozzá h egy nyilatkozattal teljesen lemondhatod h köszönöd szépen te nem kérsz a továbbiakban védőnői látogatást és gondozást. Mondjuk ennek nem tudom mi a menete és h ezt érdemes-e meglépni. Ebbe inkább nem adok tanácsot csak említettem h ilyen is van.
De azt nem tudom h ha orvost váltasz akkor a védőnő akihez tartozol is megváltozik-e. Erről nem tudsz vmit?
Amúgy meg persze h örülök h nincs baja a babádnak ez csak természetes. Akkor lennének bajok ha annak szurkoltam volna h maradandó károsodása legyen. :)
2013. szept. 14. 10:05
38/40 A kérdező kommentje:
Mind egy jó lesz h ha muszáj,felviszem mondjon amit akar,ha jön meg vhogy sose leszünk itthon:-) nem hiszem h gáz lenne belőle.ha meg gond lenne úgyis doki
Nem ajánlom, hogy lemond a védőnői szolgálatot, mert hallottam már, hogy akkor kimegy a jegyző meg gyámügy meg ilyen szervek és kérdezősködnek, meg terepszemléznek. Nincs mit rejtegetned nem te hibáztál, de gondolom te sem akarod ezt a sok cécót. Limitáljátok minimálisra a találkozásotokat és ennyi. Nem vagytok otthon, elutaztok, nem értek rá stb. Szerintem a védőnő is kerülni szeretné a veled való találkozást, már ha van ennyi esze.
2013. szept. 14. 12:52
40/40 A kérdező kommentje:
Tudom mennyi cécó utana jartam.:(nem mondom le,ez az "elutazasos"dolog lesz.csak veszi a lapot,h nem kivanatos az otthonunkban
Kapcsolódó kérdések: