Elforditja a fejet, ha meglatja a kanalat. Mindegy mi van benne! Ez baj?
Figyelt kérdés
Addig mig kisebb volt nagyon szepen evett mindent. most 10 honapos, de nem akarja meg a kanalat sem latni. Miert csinalhatja ezt? Egyebkent hizik rendesen, legutobb 700 gr-ot hizott 1 ho alatt. Csak mar nagyon idegesito, hogy nem fogad el semmit, egyebkent azt sem amit a szajaba akarok rakni. O egyedul teszi a szajaba a kajcsit. Csak az a baj, hogy a fozeleket azt nem birja! es igy nem eszik fozeleket.#kanallal
2013. szept. 9. 15:48
1/4 anonim válasza:
nálunk is volt ilyen időszak, én akkor fogtam és a kisujjamat tettem a kajába és azt lenyalta, majd mondtam neki hogy dugja az ujját a kajába ... így megint volt kedve enni! hiszen pacsálhatott vele :) vannak ilyen időszakok... kitartás :)
2/4 anonim válasza:
lehet, hogy nem jön már be neki a kajamassza és ő darabosat akar enni, önállóan. próbáld meg, hogy a főtt zöldségeket odaadod a kezébe, hogy próbálgassa, ha éhes lesz, tuti megeszi. Csak főzd nagyon puhára pl a husit, nem tudom hány foga van, de hátul biztos nincsen, nehogy túl nagy falatot próbáljon lenyelni.
3/4 A kérdező kommentje:
Hat nalunk ez nem jon be, hogy az en ujjamrol nyalja le, ugyanis ugyan azt csinalja, mint a kanallal.
Megprobalom megfozni neki a zoldsegek, hatha ugy megeszi, hogy darabos. Egyebkent 6 foga van, hatul meg egy sem, elol van mind. Most kezdi felfedezni, hogy mire is valok a fogak.
2013. szept. 9. 21:20
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, mennek a zold kezek!
2013. szept. 9. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!