Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves babánál érdemes mielőbb...

1 éves babánál érdemes mielőbb leszedetnem az arcán (szeme alatt lévő) anyajegyet?

Figyelt kérdés

Fél éve jött ki a most 1 éves kisfiam külső szemzuga alatt, ami mostanra úgy láttam, újra nőtt (nagyobb szemesbors nagyságú.) A gyerekorvosunk (pár hónapja) azt mondta, szerinte még ráérek a leszedetésével, de én tartok egyrészt attól, hogy évek alatt még mekkorára nőhet (és akkor annál nagyobb a heg), másrészt, hogy nem fogja-e a látásában zavarni (most még nem).

Ekkora babánál milyen módszert alkalmaznak? Altatják?:( És utána hogy oldjuk meg, hogy ne szedje le a kötését?? Pro és kontra érvek alapján várjunk még, most még veszélyes?

Esetleg tud vki egy jó erre specializálódott bőrgyógyászt?

2013. szept. 9. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

kedves 5-9 válaszoló :D

Köszönöm, értékelem a kioktatásod, és csak 2 dolgot fűznék hozzá.

Én is sok anyajegyet szedettem le magamról, csak 5-öt az arcomról! És nem csak másnap fáj, nagyon nem!!! Egy hétig nagyon kellemetlen volt minden arcizmom megrángása! Enni sem nagyon bírtam, mert annyira húzódik az arc tőle...úgyhogy nekem ne magyarázd el, valószínűleg sokkal jobban tudom, mint Te!!!!

És az szuri is sokkal fájdalmasabb arcba, mint test többi területén (egyéb testfelületekről kb még 10 darab anyajegyet szedettem le)!

Azt el tudom képzelni, hogy kábítják a gyereket, egy szóval sem mondtam hogy nem, de akkor miért is okozna akkora traumát, mint ahogy te leírod?

Orvossal kell egyeztetni, ő majd megmondja a tutit...

2013. szept. 9. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:

:D

Szerintem ezt hagyjuk... a fájdalom küszöb minden embernél más. valószínűleg én jobban bírtam gyerekként is...

Te nem igazán tudod miről beszélsz.. Vagy tényleg nagyon nyűglődős vagy...

Műtötték a szemem, 13 éves voltam... szemhéjba injekció orrnyereghez, halántékhoz, szemöldökhöz aztán jött a szemhéj kifeszítés, hogy a szememhez férjenek... mindegyik fájt, de nem halálosan... és másnapra 0 azaz NULLA bajom volt!

Hangsúlyozom 13 voltam..

Amúgy ahonnan szedettem le nyak hát, hónalj, derék, arc szemöldök közt és szem alatt is

2013. szept. 9. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Ennek a vitának aztán sok értelme van, de legfőképpen a stílusod nagyon szimpatikus....

Így látatlanba biztos jól esik ilyen lekezelően válaszolgatni másoknak "De elmondom, hogy megertsd" meg "tényleg nagyon nyűglődős vagy"...intelligens, gratulálok...

A további véleményemet nem írom le, bár lenne hozzáfűzni valóm, de nem süllyedek le a szintedre.

A kérdező nem ezért írta ki a kérdést...

2013. szept. 9. 20:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérlek...

De ha jól emlékszem, nem én szólítottalak meg és nem is én fűztem a mondanivalódhoz véleményt!

Akkor képzelhetnéd intelligensebbnek magad, ha mindezt nem teszed meg...

Tovabbi szep napot

2013. szept. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!