Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fél éves baba felügyeletére...

Fél éves baba felügyeletére mennyit fizetnél?

Figyelt kérdés

Heti 3-4 szer kellene a fél éves fiamra vigyázni. 7:15-7:45ig ez fél óra.

Mennyit fizessek érte?

2013. szept. 7. 08:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ, sok tényező van.

először is azt is figyelembe kell venned, hogy a "felügyelő" milyen messze lakik tőled. Én bébiszitterkedtem, nekem az óradíjam 1000.- volt, tehát 500.-/h javaslok az említett fél órákra. Viszont ha utaznia kell akár tömegközlekedéssel, akár autóval, bele kell kalkulálnod az ő utazási költségét, mert ha csak azt nézem, hogy 1 eszközre száll fel, az oda-vissza 2 jegy (700.-) tehát meg sem éri neki, csak ha közvetlen közelben van....én bentlakással dolgoztam így, napi 4 óra elfoglaltságot igényeltek a gyerekek (napi 4.000.-), én vittem-hoztam őket suliból, tanultam velük, orvoshoz vittem, vagy épp a szülők kértek meg, hogy vigyem pl állatkertbe, viszont nem kellett fizetnem a kis házért amiben laktam. Azt javaslom próbálj diákot keresni akinek belefér az idejében reggelente, közel is lakik, és a helyedben inkább fix havi 10.000.-ot adnék, így azért jobban hangzik. sok sikert :)

2013. szept. 7. 08:42
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Merre laksz?
2013. szept. 7. 08:44
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
En is az érzést javaslom alkalmanként. Kevesebbért senki nem fog neked atbumlizni. Esetleg lehet egy havi összeget javasolni, mondjuk havi 10-12 (heti 4*1/2 ora, az heti kettő, négy het alatt az nyolc, igy kicsit tobb, mint ezer forintos órabér jonne ki. Szerintem igy volna, aki bevállalna, hiszen egyben kapna egy nagyobb összeget.
2013. szept. 7. 08:46
 14/19 anonim válasza:
74%
Én szívesen vállalmám csak az a baj h suliba járok meg persze nem tudom hogy hol laksz. (nyáron is bébiszitterkedtem 18/L)
2013. szept. 7. 09:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Jól gondolom, hogy a nagyobbat kell ez idő alatt iskolába/óvodába vinned? Ha nincs rá megoldás, hogy vigyázzanak rá könnyen megoldható, hogy magadra kötöd mei-taiban, vagy kendőben, és magaddal viszed. Mi így csináltuk, és a kicsi megszokta.

Ha pedig van embered a gyerekfelügyeletre, egyszerűbb megkérdezni, hogy mennyiért vállalja? Lehet úgy is, hogy nem alkalmanként állapítjátok meg az összeget, ha

nem egy hónapra kalkuláltok.

2013. szept. 7. 09:35
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem 1000Ft,nagyon kicsi még,sok macera van vele.
2013. szept. 7. 09:55
 17/19 anonim ***** válasza:
16%
Sok macera? Reggel egy fél órában sok macera? Nemá.
2013. szept. 7. 12:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Fél órában bekakil,bukik,rájön a hasfájás,stb? simán
2013. szept. 7. 12:58
 19/19 anonim ***** válasza:

de kár, hogy nem válaszol a kérdező :(

pedig sok jó tippet kapott...

én is arra gondoltam első körben, hogy a nagyot kell vinni oviba/suliba és a kicsi még alszik esetleg, tehát nem a macera, hanem tényleg nem éri meg fél órára senkinek sem, hacsak nem szívességből teszi.

nincs egy kedves idős néni a szomszédodba?

nagymamám pont így vállalt évekig gyerekvigyázást :)

reggel félkómásan beadta az anyuka, míg elintézte a dolgát addig a nagyim átpelusozta, megetette a kicsit és pénzt se kért, annyira imádja a babákat (csecsemős nővér volt egyébként), hogy örült a lehetőségnek :)

2013. szept. 7. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!