Fél éves baba felügyeletére mennyit fizetnél?
Heti 3-4 szer kellene a fél éves fiamra vigyázni. 7:15-7:45ig ez fél óra.
Mennyit fizessek érte?
Attól függ, sok tényező van.
először is azt is figyelembe kell venned, hogy a "felügyelő" milyen messze lakik tőled. Én bébiszitterkedtem, nekem az óradíjam 1000.- volt, tehát 500.-/h javaslok az említett fél órákra. Viszont ha utaznia kell akár tömegközlekedéssel, akár autóval, bele kell kalkulálnod az ő utazási költségét, mert ha csak azt nézem, hogy 1 eszközre száll fel, az oda-vissza 2 jegy (700.-) tehát meg sem éri neki, csak ha közvetlen közelben van....én bentlakással dolgoztam így, napi 4 óra elfoglaltságot igényeltek a gyerekek (napi 4.000.-), én vittem-hoztam őket suliból, tanultam velük, orvoshoz vittem, vagy épp a szülők kértek meg, hogy vigyem pl állatkertbe, viszont nem kellett fizetnem a kis házért amiben laktam. Azt javaslom próbálj diákot keresni akinek belefér az idejében reggelente, közel is lakik, és a helyedben inkább fix havi 10.000.-ot adnék, így azért jobban hangzik. sok sikert :)
Jól gondolom, hogy a nagyobbat kell ez idő alatt iskolába/óvodába vinned? Ha nincs rá megoldás, hogy vigyázzanak rá könnyen megoldható, hogy magadra kötöd mei-taiban, vagy kendőben, és magaddal viszed. Mi így csináltuk, és a kicsi megszokta.
Ha pedig van embered a gyerekfelügyeletre, egyszerűbb megkérdezni, hogy mennyiért vállalja? Lehet úgy is, hogy nem alkalmanként állapítjátok meg az összeget, ha
nem egy hónapra kalkuláltok.
de kár, hogy nem válaszol a kérdező :(
pedig sok jó tippet kapott...
én is arra gondoltam első körben, hogy a nagyot kell vinni oviba/suliba és a kicsi még alszik esetleg, tehát nem a macera, hanem tényleg nem éri meg fél órára senkinek sem, hacsak nem szívességből teszi.
nincs egy kedves idős néni a szomszédodba?
nagymamám pont így vállalt évekig gyerekvigyázást :)
reggel félkómásan beadta az anyuka, míg elintézte a dolgát addig a nagyim átpelusozta, megetette a kicsit és pénzt se kért, annyira imádja a babákat (csecsemős nővér volt egyébként), hogy örült a lehetőségnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!