Refluxos babád mikor gyógyult meg? Meddig volt refluxos? Mennyit számít hogy anyatejes vagy tápszeres?
Szia! Nekünk nagyon bukott a babánk, sajnos csak a hozzátáplálással múlt el kb 7 hónaposan. 4 hónaposan le is választotta magát az anyatejről, nekünk a Beba AR tápszer jött be, meg a Humana baby fit.Én még 2 hónapig fejtem a tejet, és fagyasztottam később ( 7 hós kora után) jóízűen elfogyasztotta :) .
Ha nagyon szenved a baba, ne erőltessétek az anyatejet! Vigyétek el gasztoenterológiára!
Örömteli babázást kívánok!
Nálunk 11 hónapos koráig rendszeresen bukott a fiam, 14 hónaposan maradt el végleg. Ő kezdettől bukós volt, a bukásra irt tápszert is kibukta, azt is sűritettük, de később a főzelék is lazán visszajött.
A lányom csak 10-12 hónapig bukott :D
Nállunk tápszerből a Lactogen Harmony vált be!Ez jó hasfájásra,bukásra,szorulásra és nem mellesleg az ára is jó(900 ft 800 gr-os)
Attól hogy bukik a babád nem kell a szopit abbahagyni!Erre van a Nutrilon sűrítő!Szopi előtt kell beadni a babádnak,kérdezd meg róla a dokit bővebben!
Első vagyok. Ez nem reflux! Ne tápszerezd feleslegesen! A pocakja azért zubog, mert emészti a tejet. Sokat böfizik? Levegőt nyel a szopizásnál, tovább kell büfiztatni.
A refluxos baba annyit bukik, hogy elkezd veszíteni a súlyából, és evés után 3 órával is bukik. A csuklásról meg annyit, hogy nem tökéletes még a záró izma, majd kinövi. 4 hetes múlt, 9 hónapig nem volt gondja az evéssel a pocakban...majd belejön. Egyébként meg ahogy a hízását írtad, szerintem tuti kicsit túl eszi magát, de majd idővel ez is rendeződik, ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!