Mitől lehet pattanásszerű kiütés 16 hós babám lábszára?
Figyelt kérdés
Pár hónapja már előjött 1-2 kiütés a lábán ,de el is múlott magától ,így nem foglalkoztam vele.Most a tetőpontra ért adolg ,a lábszára tele van piros kiütéssel közepe fehér gennyszerű.Először soudokrémmel kentem ,az le is szárította ,de mindig jöttek elő újak ,így elvittem orvoshoz,aki betadint javasolt,amitől még több lett neki.Visszavittem és akkor írtak rá Alsolt ,ez most volt pénteken ,de attól meg még kövérebbek lettek ,mintha gennyes lenne a közepe. Tanácstalan vok, mert az orvos sem tudja mitől van ,azt kérdezte ,nem e járunk uszodába ,mert ott lehet ilyent összeszedni.Nem járunk,viszont nyáron fürdött medencébe ,ami klórozva volt és többen használtuk...
Ha valaki tapasztalt hasonlót babáján, kérem segítsen mi lehet ez és mitől?
2009. nov. 2. 15:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!