Miért nem ugyanolyan, ha vizet teszik párologtatni radiátorra, mintha ultrhangos párásítót veszek?
Figyelt kérdés
A védőnő szerint sima radiátoros megoldást kell választani,mert az a legolcsóbb is.Itt viszont olvasom,hogy az ultrahangos a jó és nem ugyanazt "tudja" a kettő.Tehát?2009. nov. 2. 13:30
1/3 anonim válasza:
Szia! Mi a hétvégén vettünk párásítót, sima hideget, mert pont azt olvastam, hogy uh-osat baba mellé nem szabad. De ha belegondolsz a párásítók 1 óra alatt 3-4 dl vizet elpárologtatnak, míg a hagyományos radiátorra tehetőből ugyanez a mennyiség vagy másfél hét alatt párolog el.
2/3 anonim válasza:
Esetleg szerezz be egy páratartalom mérőt, és akkor meglátod, lehet, hogy nálatok elég a radiátoros megoldás, hiszen a túl sok pára sem jó... Ha viszont beteg a gyereked, és azért kell (az enyém kruppos), akkor érdemes beszerezni párásítót. (Szerintem nem kell ultrahangos, a síma is megteszi, mi egy éve vettünk egy olcsó no name-et, 7000-e ft volt, és remekül szuperál azóta is. (Bár mi nem használjuk állandóra, csak ha kell...)
3/3 anonim válasza:
Nekem a dokinéni azt mondta, hogy radiátoros párologtatást felejtsem el. Az a meleg párologtatás, és azt kisgyerek mellett nem szabad alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!