Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha reggel es este szopizik 11...

Ha reggel es este szopizik 11 hos lanyom, akkor meg kene adjak neki tejet (tap vagy tehentej) ezen kivul napkozben?

Figyelt kérdés

Valaki azt mondta, hogy 1 liter tejet kene megigyon egy nap egeszen 3 eves koraig (szerintem tulzas).

Nem tudom hany ml-et szophat/nap, de nem merek neki adni pluszban mert igy is szinte elhagyta a szopast, mert parszor tejpepet adtam neki cumisuvegbol (kinomban, mert azt hittem nem lakik jol a szopival es hogy hatha +tejpeppel atalussza az ejszakat).

Meg is jartam, nem akart szopni egyaltalan, de nagy nehezen megmaradt a reggeli es az esti szopi.

Azt tudni kell hogy en nagyon ragaszkodom ahhoz hogy sokaig szopizzon, ugyhogy mondanom sem kellett, mennyire megijedtem amikor egyaltalan nem fogadta el a cicit.

Arra is gondoltam, hogy mellszivoval felszaporitom a tejemet, ha tenyleg szukseges es adok neki meg legalabb 1x egy nap.

De poharbol meg nem tud inni, most csoros nubybol iszik, de lehet ha erzi hogy mashonnan is jon az anyatej, akkor öngól lesz az egesz.

2009. nov. 1. 21:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A kicsim ujszulott koratol cumisuvegbol itta a gorcsoldo teat es neha szomjusagtol is,es megsem hagyta abba a szopast.
2009. nov. 7. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Amíg szopik nem kell tej, és egy éves korig más tejtermék sem. ha utána még szopik, akkor vezesd be a túrót, joghurtot, de tej nem kell, amíg szopik.

Napi fél liter ajánlott, de ha nincs meg, az sem baj, az egy liter borzalmasan sok!

2009. nov. 7. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!