Miért bukik ennyit a kisfiam?
S
Szerintem a 180-200 ml rengeteg egy 4 hónaposnak és a felesleg jön vissza.
6 hónapos babám eszik ennyit pedig nem egy kis súlyú baba.
Egyébként ő is sokat bukott régebben, néha az volt az érzésem, hogy nem is maradt benne semmi, mondtam is a gyerekorvosnak, akitől mindig azt a választ kaptam, hogy addig amíg a súlya nő nem kell vele foglalkozni, és biztosan csak túleszi magát.
Amit még javasolt, hogy emeljük meg kicsit az ágyat a fejénél.
Mint mondtam kedves utolsó,nem most kezdett el enni ennyit,már kb 1 hónapja 180 ml-t eszik minden evésnél,és EDDIG NEM BUKTA VISSZA!!!!!!!
Figyeljetek már arra is,hogy mit írtam!!Lehet,hogy a te babád most eszik ennyit,az én babám meg már rég ennyit eszik..na és??Egyik baba sem egyforma,és nem hülyeségből írtam,hogy nincs túletetve!!Annyit eszik amennyit ő igényel!És annak ellenére,hogy az én kisfiam ennyit eszik,nem hízik sokat 7ről-7re,mert kb 12-15 dekákat..más baba meg heti 25-30 dekákat hízik.
Most veszem pl a sógornőm húgának a kisfiát..ő 1 hónappal idősebb az én kisfiamnál,tehát 5 hónapos,és ő már simán lenyomja a 260 ml tápszerét,+ már mindent eszik!Krémtúrótól kezdve mindent.Nem egyformák a babák sem az evésben,sem a fejlődésben!
Én úgy gondolom,hogy az én kisfiam egyáltalán nem kövér baba,most 6 kiló és 3300g-al született.
áhhh, akkor még egyszer: MINDIG a felesleg jön vissza.
Lehet, hogy eddig nem volt neki sok, de most kicsit túl van terhelve a pocija.
A másik ok, amit estetekben kizártnak tartok, mert akkor már jóval korábban jelentkezett volna, az , hogy refluxos, de mivel ez csak most van pár napja, így ez egészen biztosan nincs neki.
Egyébként a túletetés illetve az , hogy túl eszi magát nem azt jelenti, hogy te tömöd bele a tápszert!
A babáknál gyakran előfordul, hogy többet esznek a kelleténél, illetve annál ami valójában szükséges nekik, ezt hívják úgy, hogy túleszi magát!
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó,nem mondtam a dokinak,mert el is múlt a túlzott bukás.Most megint csak az van,hogy büfi után egy nagyon kicsi jön vissza vagy egyáltalán nem jön neki vissza semmi.Már aznap este amikor kiírtam a kérdésemet nem bukott semmit.Nem tudom,hogy miért volt ez a 24 óra amikor sokat bukott,de most úgy néz ki,hogy megint helyre állt,ezért nem szóltam róla a dokinak semmit(meg amúgy sem találkoztam vele,mert az asszisztens nő adta ki a receptet)..majd ha esetleg újra kezdődik akkor már mindenképpen szólok róla a dokinőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!