Mi lehet vele? Sztrájkol? Már teljesen kikészít!
9 hónapos babám egyik napról a másikra egyszerűen nem akar enni. Már 3. napja, hogy bele kell rimánkodni a tápszert (a kanalasakról ne is beszéljünk).
Tegnap este is úgy aludt el, hogy nem vacsorázott. Délután 5-kor evett 2 kanál gyümölcsöt és 160 ml tápszert, aztán este fél 10-kor úgy aludt el, hogy hiába kínálgattam kitartóan a tápszert, nem kellett neki.
Este 11-kor végül megetettem (nem jelezte, hogy éhes, de megpróbáltam álmában / félálomban megetetni), hozzáteszem, ekkor is ment a tiltakozás, de pár percen belül csak elfogadta a tápit.
A ma reggelünk is küzdelmes volt.
Nem tudom, mi lehet vele. Nem fáj semmije, jókedvű. Mondjuk fogzik is, 4 foga van, és most nagyon meg van duzzadva az alsó ínye. De nem nyűgösebb a szokásosnál, és nem is sír az etetéseknél, egyszerűen ellöki a cumisüveget, nem nyitja ki a száját.
Szerintetek mi lehet az oka?
De kanalazni sem akar. Pohárból is próbáltam, de 1-2 kortynál nem iszik többet. Tejpépet, sinemilt/sinlacot nem szereti.
Akkor mit csináljak?
Tudom, hogy ekkora gyereket nem kell álometetni, de így is vékonyka (7300 g).
Én a fogára tippelek, bár tényleg nem olyan nyűgös miatta.
Nem aggódnék, ha mást szépen enne a tápszeren kívül. De mást sem fogad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!