Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor, hány hónaposan tanult...

Mikor, hány hónaposan tanult meg egyedül lemászni a babád az ágyról, magasabb helyekről (háttal, popsival hátrálva)?

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10hós korától és tanítottam neki.2x mutattam,azóta tudja.
2013. szept. 2. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:

11-12hó között a két kisebb, a nagyobb sokáig fejjel lefele közlekedett.

A nagyot tanítani kellett, a középső eltanulta, a kicsinek egyszer megmutattam, és akkor látta, hogy a két nagyobb hogy csinálja- onnantól tudta.

A kicsi 10hósan felmászott az emeletre, és 12hó után lefele is tolat.

Lényegében egyedül közlekedne az emeletes házban, ha hagynám.... :)

2013. szept. 2. 22:06
 13/17 anonim ***** válasza:
7 honaposan. Kb 2-3 alkalommal lett megmutatva neki, utana mar csak ugy kozlekedett.
2013. szept. 2. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Bocsanat, *8 honaposan.
2013. szept. 2. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:
A Vida Ági-féle módszer az milyen, leírnád? Köszi!
2013. szept. 2. 23:39
 16/17 anonim ***** válasza:
1 éves kora körül. Teljesen magától jött rá, hogyan kell csinálni.
2013. szept. 3. 07:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Vida Ági módszerének annyi a lényege, hogy a mozgáshoz hangot is társít, és így több érzékszervével tudja "megjegyezni" a tevékenységet. Befordítod és adsz hozzá valami hangot, pl: mikor a lift lefelé megy, vagy egy emelődaru, bármi hang lehet ez - az a fontos, hogy minden lemenetelkor hangoztassuk ezt! Idővel el lehet már hagyni a hangjelzést, ha már ügyesen megy, és szépen beépül a buksijába, hogy ha lefele tartok, akkor farolnom kell :D Nálunk ez a módszer vált be, de nagyon! :)
2013. szept. 3. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!