Miért csinálja ezt a lányom minden este? Nem tudom mit tegyek.
Az én lányom is ilyen.
Fél 9kor fürdés,aztán alvás.
9kor felkel,és majd csak 11-éjfélkor hajlandó elaludni.
Addig fent van,játszik,nem is álmos.
Nem tudom miért csinálja ezt.Minket annyira nem zavar,mert mi is fent vagyunk éjfélig. :D
Ha ez zavar titeket(mert jól írta az elsö, akit nem zavar az akkor fekteti a gyereket amikor akarja).
Szóval ha zavar, akkor ne vedd ki, ne engedd játszani. Legyen meg minden feltétel az alváshoz, kellemes hömérséklet(20 fok körül), elég sötét, és csend.
Ha leraktad aludni, és felébred akkor egyszerüen menj be csititkasd, maradj a szobájában, de ne vedd ki a kiságyból, ne engedd játszani, ne kapcsolj villanyt. Èrezze, hogy ott vagy. Elsö napon biztos kicsit nyüszit aztán rájön nem ér vele semmit. A baj, hogy már 1 hét alatt is rászokik erre, és akár évekig is így lesz, hogy 11 elött nem lesz alvás.
Nekem is elsö lányom 1,5 éves koráig szuperül egyedül elaludt, aztán kezdötek a nehézségek, de mindig 8óra volt az alvás, és ha nem tudott akkor ott maradtam a szobában vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!