Mennyi idősen állt át babátok az egyszeri nappali alvásra?
Figyelt kérdés
Mikor és mennyit alszik így babátok? Reggel mikor kel és este mikor fekszik?2009. nov. 1. 15:02
1/5 anonim válasza:
Az én fiam 15-16 hónaposan, de nem egyik napról a másikra, hanem szépen lerövidültek a második alvások(ami 5óra fele volt), majd 1x kétszer kimaradt, végül teljesen elhagyta. Most 2 éves, és reggel 8 felé ébred, ebéd után fél 1 - 1 óra felé elalszik, és alszik 2-ig-fél 3-ig körübelül. Aztán este 9 és fél 10 felé alszik.
2/5 anonim válasza:
Az én fiam kb egy éves korára állt át az egyszeri alvásra.
Most 17 hós,és reggel kb 5-6 között felkel cicizik egyet és alszik 8-1/2 9-ig.Délután kb1/2-1kor alszik el és általában 3 órát alszik.Este legkésőbb 9-kor már szunyál.
3/5 anonim válasza:
17 hós,és kb.1 hónapja.Reggel 6-7 körül kel,12 felé teszem le,és kb.3 órát alszik.Este 9 körül tesszük le aludni.
4/5 anonim válasza:
Kb 11 hónapos volt a fiam, amikor is egyik napról a másikra elhagyta a délutáni alvást, így reggel 8kor kel, délelőtt úgy 11 felé elalszik 1-ig, s utána este 8ig pörög:-)
5/5 anonim válasza:
13hósan hagyta el a fiam a délelőtti alvást , azt vettem észre egyre nehezebben alszik el aztán egyik nap már nem akart , így ebéd után 1 krl.alszik 1 órát van mikor 2 órát mikor hogy.Reggel 1/2 8-kor ébred este 8krl.már alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!