Más babának volt hasonló lábujj problémája?
Szia
Nekem 3 hónapos a kislányom,és én az első orvosi vizsgálatnál mondtam a dokinéninek,hogy az egyik lábújja alávan hajolva a másik alá... Azt mondta,hogy semmi baj,majd ha elkezd járni,akkor majd helyre fog állni... :)
Nagyon remélem,hogy ez így is lesz...
Mondjuk megnéztük az apukájával a mi lábunkat is,és mindkettőnknek ugyanolyan a lábújja...tehát nekünk is egy kicsit befelé hajlik....
Ne haragudj, de közben 15 hónapos oltást is kaptunk, amit nagyon rosszul viselt.
A dokinő azt mondta, hogy a lábujjától nem fájhat, az miatt legyen minél többet mezítláb, illetve most zokniban. Egy kis szépséghiba(:
A lába attól fájhat, hogy nő.(most 3 hónap alatt nőtt 6 cm)Akkor ha dagadna neki, vagy jobban fájlalná, fel kell keresni egy ortopéd szakorvost, amúgy meg kinövi. Ennyi. Még1x bocsi.
Akkor efelől nyugodt vagyok :) köszi
jobbulást a picurnak! Mi is két hét múlva megyünk 15 hósra és kicsit félek tőle. Mondják, hogy elég nehezen viselik. De hát át kell esni rajta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!