Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vinnétek 2 hónapos babátokat...

Vinnétek 2 hónapos babátokat magatokkal a havi nagybevásárlásra?

Figyelt kérdés
Mikor 1 hónapos volt, akkor elvittük magunkkal. De mostmár kezdek egyre jobban félni a H1N1-től, azóta ugye jobban terjed, több a megbetegedés.
2009. nov. 1. 09:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Pedig nekem is kiszúrja a szemem!

Szerintem az utcán is ugyanúgy el lehet kapni, akkor oda se viszi, aki ennyire parázik? És más betegségek is vannak, nem csak ez a felkapott H1N1. Egy ilyen pici babának a sima humáninfluenza is veszélyes lehet, de akkor tényleg ne is vigyük sehová? Éljen burokban? Persze óvni kell, és oda kell figyelni, hogy minél kevesebb legyen a lehetőség rá, hogy elkapjon valamit. De valakinek el kell menni bevásárolni. Ő is elkaphatja, és míg lappang, elkaphatja a család bármely tagja is. Nem igazán lehet kivédeni.

2009. nov. 1. 13:39
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

10:47 vagyok. 12:52-nek:

Ki mondta, hogy nem viszem emberek közé? Olyanok közé viszem, akikről tudom, hogy nem betegek. Nem csak attól erősödik az immunrendszer, ha sorban elkapja mind a 200 fajta vírust, ami náthát okoz, hanem ha erősítem a szervezet védelmi vonalát.

Miért kellett lepontozni, amit írtam?

2009. nov. 1. 13:43
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Végül is! Mindenkinek a saját felelőssége ki viszi ki nem. DE! Nagy-nagy butaság és felelőtlenség elvinni. Meg lehet oldani másképp is. Nem hiszem el, hogy nem. Szóval lehet lepontozni kedves lepontozó "brigád". Ha ettől lesztek boldogok elég silány életetek lehet. Sajnálom...
2009. nov. 1. 14:40
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,aki válaszolt a kérdésemre! Én nem pontoztam le senkit, csak szólok. És azért kérdeztem mert tanácstalan vagyok, gondoltam, h lesznek érvek és ellenérvek.

Kérlek, ne veszekedjetek, attól, h nem mindenkinek ugyan az a véleménye, nem kell egymásnak esni, és mert a másik mást gondol lepontozni.

Várom a további válaszokat is!

2009. nov. 1. 18:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha egészséges, akkor elviheted, hiszen amúgy is viszitek tárasaságba. Az én lányom júniusi ugyan, de elvinném és el is vittem, mert a dolgokat ugye intézni kell valahogy.

Arra figyeljetek, hogy ne fogdossák, ne hajoljanak bele az arcába (sokaknak ez a mániája), és mossatok kezet, vigyetek kéztörlő kendőt is, hogy magatokat is meg tudjátok törölni, ha kell.

Ha otthon tudod hagyni valakivel és el is marad, akkor próbáld meg, de én nem hagytam otthon, mert

- nálam volt a kaja :-)

- mással nem maradt el és egy ilyen túra min.1,5-2 óra.

Evett és elindultunk otthonról.

2009. nov. 1. 19:03
 16/20 anonim ***** válasza:

szia! szerintem, ha meg tudod oldani, ne vidd. de ha nincs más választás, akkor ugye nincs más választás :) jó, amit egy válaszoló tanácsolt az elején, hogyan védheted meg a picidet, ha muszáj vinned.

én nem vagyok pánikolós anyuka, a kicsim imádja a társaságot, viszem is és a H1N1ről nekem sem volt komoly véleményem. míg néhány napja az egyik ismerősöm kislányát mentő nem vitte kórházba hirtelen magas láz, eszméletvesztés stb. tünetek miatt. azt mondták a dokik, hogy H1N1. egy kicsit ijesztő volt ez ilyen közelről.. igyekszem jobban vigyázni a fiamra.

2009. nov. 1. 19:56
 17/20 A kérdező kommentje:
19:56-os válaszadótól kérdezném: Mi lett a kislánnyal? Remélem már jobban van!
2009. nov. 1. 20:15
 18/20 anonim ***** válasza:

szia! a kislány már jobban van, de nagyon durva napokon van túl a család. szegények teljesen kikészültek. szerencsére most már túl van a lázas időszakon a kicsi.

és persze gőzük sincs, hogyan szedhették össze...

nehéz okosnak lenni, mert tényleg búra alatt sem tarthatjuk a csemeténket...

2009. nov. 3. 08:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi néha elvisszük, de buszra nem szállunk Vele, mert az viszont tiszta fertő, ott nem lehet távolságot tartani. Ha bárki szétnéz bevásárlóközpontokban, láthatja, hogy rengeteg babát visznek, egész piciket is. Én legalábbis mindenhol ezt látom, ez egy kicsit megnyugtat. 4 hós anyuka
2009. nov. 4. 20:49
 20/20 anonim ***** válasza:
49%
én 6hónapos kora után vittem ha nagyon muszaj volt...
2009. nov. 4. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!