Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tippelnétek, hogy hány hónapos...

Tippelnétek, hogy hány hónapos a babám azok alapján, amiket tud?

Figyelt kérdés

83 cm és 10,5 kg

Ül, kúszik, felhúzza magát állásba

Integet, tapsol, mutatóujjával mutat tárgyakra, helyekre

Csippentő fogással felveszi az apróbb tárgyakat

Ismeri a következő szavak jelentését: hal, ajtó, papucs, lámpa, telefon, bácsi, nem, nyomd meg, tedd bele, vedd ki, mama, nagyi, nagypapa, papa, a kutyánk neve.

Ezekből utánozza az ajtó szóból a tó szótagot és mutat az ajtóra (ki akar menninsétálni), és ha kérdezzük, hogy ugat a kutyus, mondja, hogy vau.

Egyedül eszik kekszet, kenyeret, banánt, barackot, kukit, most tanul pohárból inni.

Azt is tippeljétek légyszi, hogy fiú-e vagy lány!

Köszi előre is! :)

2013. aug. 28. 15:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát mozgása alapján 6-7 hónaposra tippelnék amúgy olyan 8-9 hónaposra.
2013. aug. 28. 18:37
 22/24 anonim ***** válasza:

Én 9hónaposra akartam tippelni,de lemaradtam:)

Magasnak tényleg elég magas:)

2013. aug. 28. 20:56
 23/24 anonim ***** válasza:

En a sajatombol kiindulva 8 honapos fiura tippeltem volna.Az enyem is kiskanallal evett egyedul,butorokba kapaszkodva lepegetett ennyi idosen,bar beszeddel meg nem probalkozott.Szinten 2 nyelvu gyerkoc.A gyermekorvost minden latogatas alkalmaval sikerult azert megdobbentenunk:D

Gratulalok a lanyodhoz,nagyon ugyes baba!

2013. aug. 29. 00:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Én azért tippeltem lányra, mert nem szerepelt a "szótárában az autó. Az én kisebbik fiam első szava az volt, hogy ótó (autó). :-)))
2013. aug. 29. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!