Hogyan hozhatnám vissza magam a hétköznapokba?
Szia!
Először is, ami a legfontosabb, hogy ne aggódj azon, h nem kell neki a cici, és a tápszer. Kisfiam ugyanígy 9 hós koráig szopizott, majd egyik napról a másikra már nem kellett neki. Tápszer se. Semmi az égegyadta világon, mindent megkóstoltattam vele! Most 15 hónapos, fél éve már, hogy alig eszik tejterméket. Néha kis túró v joghurt, de nagyon néha.. Azt tanácsolta a doki még mikor 11 hós volt, hogy próbáljuk majd 1 évesen a tejitalokat, hátha. De ha nem, az sem olyan nagy baj. És persze nem kellett neki. Próbáljuk azt a vitamint mással pótolni.
Gondolj bele, millió ember él egészségesen úgy, h nem eszik tejterméket s nem iszik tejet. Persze, sokkal jobb lenne, ha az én picim is inná-enne olyasmit, de ha megfeszülök, sem ízlik neki. Beletömni nem lehet, nem is szabad.
Sajnos én is mindig fáradtan esek össze este, mert a pici nagyon leköt egész nap, főleg, h most kezdődött nála az, h mindenhová felmászik, először szék- aztán asztal, de létrán is, és egy mp-et nem lehet magára hagyni..:S :)
Én is kifogásokat keresek mindig, nem tornázok, pedig engem is baromira zavar az a 15 kg. El kell határozni magunkat, anélkül nem megy. Csak nekem elszántság 0.. :D
Van segítséged esetleg? Édesanyád, anyósod, akárki, akire rábíznád esetleg a picit, mivel már nem szopizik, ők is el tudnák látni, amíg te pl. veszel egy forró fürdőt, aztán egyet pihensz, esetleg megnézel egy filmet, vagy akármit ami kikapcsol. Most, h írom, nekem is nagy kedvem lenne ehhez..:)
Remélem tudtam kicsit segíteni! Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!