Mikor és miért adtatok babátok szájába először cumit? Elsőre hogyan reagált rá? Egyből megnyugtatta?
én már a kórházban próbáltam de nem nagyon kellett neki szerencsére,
itthon csak alváshoz használtuk kb másfél hónapot, kb öt percig mert utána mindig kiköpte. úgyhogy nem használjuk
most 10 hós a kisfiam. az újját szívja de csak akkor ha fáradt vagy éhes.
Már születésekor megpróbáltam, nem kérte. Aztán elkezdte az ujját és öklét a szájába dugni, ere javasolta a doki néni, hogy adjak neki cumit, mert az ujjától csak ferde lesz a fogsora. 5 hónapos és a mai napig nem tudja mit kezdjen a cumival. Csak rágcsálja, mint minden mást, ami a szájába kerül.
A babád még nagyon pici, természetes, hogy rád, a közelségedre vágyik. Élvezd ki, nem lesz ez mindig így.
Az én kisfiam ma 10hetes és már a kórházban adtam neki cumit. (most is azzal alszik az ölemben :-D)
Egyébként általában a délelötti alváshoz kell neki a cumi, hisz játék után az nyugtatja meg illetve az esti elalváshoz. ha nem lenne cumi, akkor ö is cicizne 1-2óranként. elöször megsértödik, hogy nem jön belöle semmi, de aztán "beletörödik"
söt éjszaka, amikor felsir, de a kis szemei még csukva vannak, akkor is cumit kap és szinte mindig visszaalszik 1-1órára. és valljuk be az az 1óra éjszaka nagyon jól jön, hisz napközben 3óránként eszik :-)
Szia, 3 hónapos elmúlt!Én nagyon cumiellenes vagyok,de volt 2 napunk mikor nem tudtam sehogy megnyugtatni Édimet!
Kipróbáltuk,bejött neki:-(!Majd a leszoktatás lesz nehéz!
Most 7 hónapos,nem csak alvásnál vana szájában, sajnos!
De,ha megnyugtatja,persze,hogy megkapja!
Éjjel viszont,mikor elaludt,mindig kiveszem a szájából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!