Folyamatos izomláz? 5 hónapos a babám,6és fél kg. A combjaimban, hátamban folyamatos izomláz van. Nektek?
Szia
Hát akkor én mit mondjak?? :)
Nekem 3 hónaposan 6,40 kg... :)
Mi lesz akkor később?? :)
Amúgy én a derekamat szoktam néha érezni..,meg ha nem tudom sokáig lerakni,akkor a csuklómat is...
Az apukája már 5 perc után kivan,//he esetleg ő fogja,ami persze nagyon ritka...//hogy neki mennyire nehéz is ez a gyerek,meg hogy hogy fáj a háta tőle...
Írtó jókat szoktam ezen nevetgélni.... :)
Tegnap is kb 2 órát volt a kezemben,mert nem tudott szegénykém elaludni..A könnyítés az,hogy van hintaszékünk,és a nagyját abban töltöttünk. :)
Ja...azért izomlázam nem nagyon szokott lenni...
De szerintem azért, ment annó a munkahelyemen megedződtem 11 év alatt a sok cipekedéssel... /cukrász vagyok/
További jó babázást,és kevés izomlázat kívánok! :)
Üdv.,egy pont 3 hónapos csodaszép kislányka anyukája :)
Az én manócskám 6300 gramm és 10 hetes és szintén ölben alszik el. Én is érzem a hátam és a hasam na meg persze a kezem, de ez így jó, mert legalább ismét egyben vagyok és érzem, hogy vannak izmaim. A babika legalább fitten tart.
10 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!