Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen sapkát adjak most rá?

Milyen sapkát adjak most rá?

Figyelt kérdés

7 hónapos a lányom.Megyünk be a városba.Kint jelenleg 21 fok van.

Elég lesz még rá a nyári vékony sapi,vagy inkább adjam rá az őszi vastagabbat?Nem olyan vastag,mint a téli.

2013. aug. 27. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem látok itt bunkó választ, Te melyikre gondolsz? Az nem bunkóság, hogy leírtuk, hogy 21 fok nem hideg és szerintünk nem kell sapka. 7. válaszoló vagyok
2013. aug. 27. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem válaszolt bunkón! Max. leírtuk hogy ilyen időben nem kell az őszi sapka a kicsire!
2013. aug. 27. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez elég érdekes téma most. Nálunk is olyan hüvös szél fujt ma reggel és árnyékban kifejezetten hideg volt 9 órakkor. Az én fiam 17 hónapos és én adtam rá egy nagyon vékony pamut sapkát , vagy vászont szoktam még ráadni aminek van fül védője is. Olyan huzatos itt a tér. Én láttam kisebb babákat hajdonfőn, nekem meg az nem tetszett! Most délután már én sem adtam rá mert süt a nap. De elmult a nyár az biztos.
2013. aug. 27. 18:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Végül nem adtam rá semmit,nem volt olyan hideg,csak nekem tűnt annak.

2013. aug. 27. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!