Más is kint tologatja babáját este 8-9 kor? Mi már akkor fürdetünk és alvás. Mostanába ezt látom hogy pici babákat meg nagyobbakat is még kint sétáltatnak. Mi vagyunk szigorúak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 14:33
11/12 anonim válasza:
Én is ezt látom! Szerintem megszokták a nyáron, hogy csak későn mentek le a meleg miatt és még megmaradt ez a szokás. Mi már átt álltunk a délutáni sétára és 8 körül az én 17 hónaposom is alszik.
12/12 anonim válasza:
Mi is sokszor sétálunk este 8-9 körül, főleg amikor napközben meleg van. Szerintem is szokás kérdése, na meg gyerekfüggő.
Az én kisfiam nem nagyon hajlandó este 11 előtt elaludni, és én nem is akarom erőszakkal átformálni a napirendjét. Ha majd oviba/suliba kell mennie, akkor majd előrébb kell hozni a lefekvés időpontját, de addig még van időnk. Most még kiélvezzük, hogy nem kell óracsörgésre kelnünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!