Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babád napközben...

3 hónapos babád napközben hány alkalommal alszik? Mikor? Mennyi ideig?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 15:22
 1/10 anonim ***** válasza:
4 óránként, 160-170 ml tápszert. Van hogy fél órán keresztül :-) mert közben pelust cserélünk, büfizik, nézelődik. Éjszaka is felkel egyszer enni.
2009. okt. 30. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az volt a kérdés, hogy mikor alszik... :D

Fiam most múlt 3 hós és tök változóan alszik. Van hogy már 6-kor ébren van és 10 körül alszik vissza egy 1-1,5 órára, de van hogy egészen 8-9ig alszik és dél körül alszik újból. Délután mindig fél 5 kor alszik el és 6 körül ébred. Este 9-10 között szokott elaludni és ha nem kel fel éjszaka (ritkán ébred fel) akkor 6-ig alszik. Ezen kívül ha sétálunk vagy boltba megyünk 99%-ban mindig elalszik az úton, hazaérünk bent hagyom a kocsiba, de kb 10 perc és felébred.

2009. okt. 30. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok, bocsi, félreolvastam :-DDDDDDDD

Keveset alszik, általában dél körül 1-2 órát, majd este 6 körül fél órácskát.

2009. okt. 30. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én nagy fiam is 3 hónapos múlt. Aránylag keveset alszik, de látom nincs egyedül. Délelőtt még alszik is két etetés között, na de délután már nem nagyon. Emiatt nyűgösebb is.
2009. nov. 2. 08:32
 5/10 anonim válasza:
Pici fiam 7 körül kel, eszik, aztán 1,5-2 óra múlva alszik el. Ekkor alszik 1,5-2 órát.Viszont csak a babkocsiban és kint hajlandó könnyen elaludni. A következő etetés után is hasonló a helyzet. 4 után már csak max fél órát alszik, azt is csak ölben. Este 9 körül eszik, és ezután is csak 1,5-2 óra múlva hajlandó elaludni, még úgy is, hogy este 6-tól ébren van. Tegnap pl. 9-kor evett este, és 11.45-kor még nem aludt. Ekkor megint adtam neki enni, és utána bealudt. Ennek nem örülök.
2009. nov. 2. 09:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 80%-ban minden etetés után alszunk fél-egy órát(4-5 óránként eszik).Ha sétálunk akkor elalszik a babakocsiban és akkor képes 2 órát is durmolni.Este 8-kor eszik akkor kicsit altatni kell,de ez is változó.Éjszaka egyszer kel enni,de ébren leteszem és visszaaltatja magát reggel 7-ig.

2009. nov. 2. 10:05
 7/10 anonim válasza:
3 es fel honaposak vagyunk, ejszaka alszunk 9-10 orat (fel10tol kb reggel 7 vagy fel8ig). Nap kozben akkor alszik huzamosabban, ha elviszem pl delutan setalni. Ilyenkor ket orat szoktam setalni vele (jo kis mozgas nekem is legalabb), amit vegigalszik es altalaban meg mikor hazaerunk akkor is alszik, ilyenkor kiteszem a teraszra es meg rahuz fel vagy egy orat. Viszont delelott, meg estefele max 20-30 percre bobiskol el.
2009. nov. 2. 10:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Kislányom általában 1-1,5 órát alszik egy huzamban,délelőtt egyszer, amikor sétálunk szinte mindig alszik és délután is általában egyszer alszik.Este olyan kilenc körül alszik el,de éjjel még egyszer felébred enni és utána olyan nyolcig alszik.
2009. nov. 2. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi 2,6,10-kor eszünk, általában. De. 10 alszik és 12-re újra elalszik, 2 után megyünk sétálni, általában azt is végigalussza, 5-től van fenn du, és fürcsi után, kb. 7-re elalszik, de van amikor 8-9-kor még felébred és a 10 órás etetés után alszik el. Meg van olyan is amikor totál nem így csinálja.
2009. nov. 2. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Lányom délelőtt, koradélután és késődélután aludt fél-fél órát, éjjel aludt 21-től reggel -ig kb. Már 17 hós, de nagyjából így volt.)
2009. nov. 2. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!