5 és fél hónapos a kislányom.12 napja nincs széklete (csak szopik) Elvittem gyermekorvoshoz, ott azt mondták, hogy normális, ne idegeskedjek majd kakil. Szerintetek ez normális, mit tegyek?
A répa köztudottan hasfogó, azt ne add most.
Az almát se amíg nem kakál, akkor már inkább őszibarackot.
Szia. Nálunk is a Laevolac hashajtó vált be. Nekem a dokinőnk ajánlotta. Meg vettem szélcsövet, na az is hatásos volt. Próbáld ki.
3 fiú anyuja
mi is szenvedtük, enyém születésétől 10 naponta kakilt.
ha 11. naphoz értünk, akkor valahogy kicsaltuk (laevolac, glicerines kúp, lázmérő és rengeteg masszázs, torna)
5 hónapos korában már nem bírtam és elkezdtük a hozzátáplálást almától, na attól egyáltalán nem tudott kakilni és szenvedett. így hát áttértünk a szilvára.
tápszerbe kevertem neki a szilvapépet (amúgy anyatejes volt) és végre jókat f.ott tőle :D
csak ajánlani tudom tej+ szilva nagyon jó megoldás, és már elég elején be lehet vezetni :)
répát és almát nagyon nem ajánlom, mert attól még be is szárad a kakija és akkor azt már nem fogja tudni kinyomni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!