Mindjárt 7 hós a fiam. Még nem kúszik, de tolat hátrafele. Szerintetek nincs elkésve, kicsit aggódom?
Egyáltalán nincs elkésve.
Ülni pedig a legtöbb baba csak a mászást követően tud, mert úgy tolják ki oldalra a popsijukat.
Az én kisfiam is 7 hónaposan hátrafelé és körbe kúszott. 8 hónaposan kezdett mászni, rá 2 hétre már állt és lépegetett a bútorokba kapaszkodva. Egyedül pedig 11 hónaposan kezdett járni (kapaszkodás nélkül).
Nincs elkésve.Az enyém jövő héten lesz 9 hónapos és kb 1 hete mászik...előtte csak tolatott általában hason.
Nagyobb fiam 8 hós volt mikor elkezdett kúszni és csak 10 hónaposan kezdett mászni,ülni.Most 3 éves és semmi baja,nagyon jó a koordinációja.
Nincs elkésve!!
A kislányom korai mozgásfejlődésű volt, a kicsi fiam pedig nagyon nem, én is mindig azon paráztam, hogy elvan késve.
A kicsi fiú 14 hónapos, de már szalad, szóval mindennek eljön a maga ideje:)
NEm kell aggódnod semmi miatt, egyátalán nincs lemaradva a kicsid!! Ne ültesd etetőszékbe, etesd a hordozóba.
Enyém is csak 9hósan kúszott, előtte tolatgatott ő is!!
Én is sokáig a hordozóban etettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!