A járókába könnyű letenni/felvenni a 3-4hós babát?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de nekünk még nincs. Csak amiatt gondolom hogy nem kell mélyen belehajolni, nem zavaró a pereme?2013. aug. 21. 08:02
1/10 anonim válasza:
Nekünk olyan járókánk van, aminek állítani lehet a magasságát, úgyhogy gyakorlatilag újszülött koruktól beleraktuk a gyerekeinket.
2/10 anonim válasza:
nekem is eszembe jutott ez a kérdés, mi is most szeretnénk venni 4 hósunknak. de ha megnézed a leírást 70 cm körül van a magassága.
3/10 salvadorina válasza:
A kiságyból is ugyanúgy kell kivenni hamarosan. Nem zavaró, bár tény, hogy könnyebb felemelni magasról. :)
4/10 anonim válasza:
Nekünk nem volt járókánk, 13,5 hónapos a fiam. Biztonságossá kell tenni a lakást, tudjon kúszni mászni, a járókában felkapaszkodva feláll és bezavarhat a mozgásfejlődésben, gyógytornászok sem ajánlják.
5/10 anonim válasza:
Nálunk a fiam abba alszik el esténként és onnan teszem az ágyba. 19 hónapos és 12 kiló. Én picinek érzem a 162 centimet ilyenkor hozzá,mert kell ám hajolgatnom :) Amikor könnyebb volt akkor simán kiszedtem és nem zavart a pereme,és ő is nagyon jól elvolt benne :) Az előző válaszolónak annyit,hogy a fiam kúszással kezdte a mozgást,utána mászni is tudott és járni is időben kezdett. Ha valaki járókába teszi a babáját az nem azt jelenti,hogy egész nap abban van és nem is veszi ki onnan. Nálunk így tanulta meg a fiam,hogy aludni ágyban kell,a járókában meg játszani. Bocsi,hogy ilyen hosszú lett,és a vége nem a válaszod!
6/10 A kérdező kommentje:
ezek szerint akkor mégsem olyan könnyű lehajolgatni. Első válaszadótól kérdezem, az milyen járóka aminek állítható az oldala?
2013. aug. 21. 11:02
7/10 anonim válasza:
Bár én nem az első vagyok, de sok olyan járóka van, aminek állítható a magassága. Úgy képzeld el, hogy az oldalán pöckök vannak, amire ráteszed a járóka lapját. Mi vaterán vettünk.
8/10 A kérdező kommentje:
és még annyi hogy melyik a jobb? hálós vagy fakeretes? hálóson gondolkodom, de az nem kicsi nagyobb babának?
2013. aug. 21. 14:19
9/10 anonim válasza:
5-ös vagyok. Mi használtan kaptuk a járókát hibátlanul,hálós így túl élt már egy gyereket :) Fiam a lyukakba dugta az ujjait,így kitágította,először kis ablakot csinált végén már ajtó lett számára :D A hálós számomra azért jobb,mert így tudott rajta "hintázni" Bár mivel szivacsos a pereme,így neki sikerült kiharapdálni a szivacsot,amikor jött a foga...
10/10 anonim válasza:
Én úgy tudom a hálós nem a legjobb a szemnek, a fa stabilabb és majd fel tud benne kapaszkodni, meg lépegetni.
Erről több kérdést lehet itt találni, nézegettem anno-nekünk fa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!