Pelenkába piros véres pisi vagy mi ez?
Nálunk amíg a kisfiam csak anyatejes volt nem volt büdös a kakija,viszont volt,hogy zöld színű volt,nem volt beteg.Én úgy tudom,hogy a zöld színű kaki még utal betegségre,mert előfordulhat,hogy zöld lesz.Mondjuk nálunk nem folyamatosan volt zöld,volt 1-2 napig ilyen,majd következő nap már szép arany barna volt.Most már büdös a kakija,de azért mert már tápszeres is nem csak anyatejes,most is van még,hogy néha zöld színű a kaki,de szépen látszanak benne a megemésztett kajcsi darabok,szóval nincs vele semmi gond.Aztán megint átvált arany barna színűre.Viszont a véres pisivel elvinném orvoshoz minél hamarabb,mert az biztos nem jelent túl jót!
Egyébként a kiszáradást a kutacsából is észre lehet venni,mert ha be van neki esve vagy könnyen be lehet nyomni,akkor kevés a folyadékbevitele,itatni kell!!
4 hós baba anyukája
*még nem utal betegségre..így akartam írni.
Mellesleg amíg csak anyatejes volt a kisfiam nekünk is híg volt a széklete!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!