Pelenkatortához mekkora méretű pelust vegyek?
Mini pelenkából készítesd (2-es méret 3-6kg)
Díszítés: rágóka, törlőkendő, csörgő, előke, zokni.
Kozmetikumot csak akkor ha nem gyógyszertàrit használnak, meg cumit is csak ha nem cumiellenesek :-D különben kidobott pénz.
Hát én kaptam pelenkatortát, 2-őt is, most nagyon divat lett. Mind a 2 2-es méretből volt, egy csomó pelus így kimaradt, mert én is korábban vettem pelenkát, hogy legyen itthon. Ha rám hallgatsz két féle pelusból csinálod. 2-es és 3-as méretből!
Díszítésnek volt rajta kisbody, csörgő, rágóka, popsitörlő, popsikrém, babafürdető, babasampon, az egyik tetején egy kiságyra köthető zenélő béka, babanapló, kisautó (amivel később tud játszani a fiam), fürdető játék, bébicipő, kis zoknik, mintás textilpelus.
Én legjobban popsitörlőnek, popsikrémnek, kisruháknak és a 'fogyó' dolgoknak örültem benne, mert játékokat, több helyről is kaptunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!