Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tehetném túl magam azon,...

Hogy tehetném túl magam azon, hogy tesót szeretnék picim mellé?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy a hormonok okozzák e de ahogy látok tesókat úgy jön az érzés ,hogy a pici 11 hónaposomnak is kellene tesó! Persze én is szeretnék újra állapotos lenni és átélni megint mindent. Bár a kicsim elég nehéz tipusú. Egy átaludt éjszaka nem volt eddig,minimum 3x ébred ,nagyon anyás. Elöszőr hasfájós volt majd érvényesült a természete. De mikor más gyerekek mellett van akkor olyan jó nézni őket,annyira szeret más gyerek társaságába lenni. Az egyik érv ,hogy ne legyen az,hogy félwk vele már nem tudok annyit foglalkozni,nem olyan törődést kap ,mint most. A második az anyagiak.Albérletben élünk ,a bevételünk kb. 220.000 vagy kicsit több. A rezsi havi 120.00-140.000 .Marad mindenre kb. 70 ezer ft. Ez biztos kevés lenne :( És a harmadik,hogy nem sok segítségem van,vagyis a párom csak a szabadnapján. Szeretnénk később is mindent megadni a picinknek és nem szeretnénk ha nélkülözne ,mint mi anno. Segítenétek? Vagy csak tapasztalatokat írnátok?
2013. aug. 17. 23:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nagyszülő is mehet gyes-re, ha nyugdíjas vagy nincs munkája te meg mehet dolgozni és nem kell bölcsibe adni.

Bár nekem úgy tűnik nem is akarsz változtatni igazán.

2013. aug. 18. 18:09
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Másfél szobába szerintem ne akarj kistesót. Nekem osztálytársam élt ilyen körülmények között, de csak egy kutya volt, egy törpespicc. Ráadásul ő is és a húga is nagynövésűek, borzalmas volt nézni ahogy ketten nyomorognak egy fél szobában. Szerintem előbb nézetek egy nagyobb albit ilyen pénzért és utána gondolkodhatsz kistesóban. Legyen ez a cél! ;) Amúgy meg otthonról is lehet dolgozni, annyi lehetőség van. Pl h van kézügyességed, csinálhatsz kis "bóvlikat" (értsd: horgolhatsz mobiltokokat, vagy fülbevalókat, csinálhatsz asztaldíszeket, stb) és eladhatnád neten. Az is vmi kis plusz!
2013. aug. 18. 18:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Nos ha nem adod bölcsibe és nem akarod,hogy hiányt szenvedjen akkor ne vállalj többet és meg van oldva.
2013. aug. 18. 18:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Máris tudtok spórolni a kutyakaján rengeteget, bár nem írtad, mekkorák.

Mi régebben Brit tápot vettünk a kutyánknak, de mióta szegények lettünk, csak a pennys tápot tudjuk megvenni.

Ezt is megeszi, a széklete sem több tőle, a szőre is ugyanolyan fényes és ennek csak 230ft kilója.

2013. aug. 18. 20:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem azért szültem a gyerekem ,hogy az első 3 a legfontosab éveiben más nevelje! Ezért vártunk vele 2 évig,hogy itthon tudjak vele maradni! Ez nem arról szól ,hogy nem akarok változtatni ,csak az én szememben a gyereknek 3 éves koráig az anyja mellett a helye! Másfél szobásba ne vállalni? Nagyon sokan így élnek!Jó,nagyobb korban kell a külön ,de az első pár évben nem.
2013. aug. 19. 07:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Tudod csak azt nem értem,ha szerinted 3 évig otthon kell lenni,nagyon magas a rezsi 1,5 szobában éltek,nincs sok bevételetek,adnak neked tanácsokat,de egyik sem tetszik minek kérdezed vállalj-e másodikat?? Ha annyira akarsz vállalj de ne gyere majd sírni,hogy nem tudtok megélni.
2013. aug. 19. 08:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja elved, de ha visszahoznák a 2 éves gyest akkor fejre i állhatnál az elveiddel.
2013. aug. 19. 09:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Akkor is 3 évig maradnék itthon! Ha annyira ez a pénz számítana akkor megvártam volna,hogy gyedem legyen! Nem értem miért kellennyire elkanyarodni !!! Bölcsi ellenes vagyok és kész!
2013. aug. 19. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!