Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fehérje-allergia?

Fehérje-allergia?

Figyelt kérdés

4 hetes pici fiamnal sajnos fehérje allergiát diagnosztizaltak.

Rengeteg apró tűszúrásszerű kiutes lepte el a fejecskejet és a nyakát, mellkasa felső részét. Kb két hete kezdődött, de akkor még a védőnő is és az orvos is azt mondta h tejkiutes... :-(

Akinek ilyen betegségben szenvedett a babaja kérem írja meg tapasztalatait.

- Mikor nőtte ki a baba?

- Milyen tünetekkel jelentkezett az allergia?

- Mennyi ideig kellett szigorú dietat tartani? (a babám tápszert kap főleg mert kb 20 gramm tejet tud csak szopizni... )

Tegnap óta a Milumil Peptit kapja.

Ezen kívül minden ezzel kapcsolatos tapasztalat érdekelne.

Nagyon köszi mindenkinek aki ír!

2013. aug. 15. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert ha a peptit toleralja, kesobb alacsonyabb esellyel marad fenn az intolerancia. A ferjem is ez ajanlotta eloszor, egyetertett a gasztrossal a donteseben. O is orvos, es nem hinnem, hogy kiserletezni akart a lanyunkkal.
2013. aug. 17. 07:42
 12/15 A kérdező kommentje:

ma már én is úgy látom, mintha javulna a pofiján a helyzet a kiütésekkel :)

Remélem meg fog felelni akkor neki a Pepti.

Nagyon köszi! :)

2013. aug. 17. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Elso vagyok, itt van elottem egy bontatlan pregomin, szojat tartalmaz. Nem tudom, hogy hol a hiba. Itt az van a dobozon, hogy tejsavo es szoja hidrolizatum.
2013. aug. 17. 21:15
 14/15 anonim ***** válasza:

3-S VAGYOK.OLVASD EL A LINKEN, HOGY SZÓJAFEHÉRJEMENTES.PERSZE 2%-BAN TEJSAVÓT TARTALMAZ, MERT SAJNOS CSAK 98%-T TUDTÁK KIVONNI BELŐLE.LEHET 20-25 ÉV MÚLVA MÁR 100% LESZ.De ez akkor is a legjobb és a legmentesebb táp, amiben nekünk a legmegfelelőbb, hiszen a 4 allergiára nem jó más.

[link]

2013. aug. 17. 22:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Jo, nem vitatkozom.
2013. aug. 18. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!