Nagyon piros babapopsira mit használtok?
Figyelt kérdés
Nekem a Pimafucort krémet javasolta a doki és mellé Sudocrem-et. Irtó piros pöttyös lett hétfőn délutánra a babám popsija,ami a here zacskóig elterjedt. Kedd reggel elvittem dokihoz és ezeket a krémeket javasolta használatra. Ma is piros még,de már nem annyira. Remélem gyorsan helyre jön,mert fáj neki. Járt másvalaki is így? Mi hozta helyre? Kipróbálom most ezeket, csak érdeklődnék,kinek mi vált be.. Köszönöm.#krém #piros-popsi
2013. aug. 14. 11:58
11/13 anonim válasza:
Nekünk ha nagyon csúnya volt az ALSOL kenőcs vált be, gyógyszertárban recept nélkül kapható. De csak napi 2szer lehet kenni vele, többi alkalommal Sudocream-et használtunk.
12/13 anonim válasza:
Mi hetekig szenvedtünk a piros popsitól, rengeteg gyógyszertári és homeopátiás krémet próbáltunk. Ami végül bevált: elhagytam a nedves törlőkendőt, helyette száraz papír törlőkendővel és aloe sprayvel tisztítottam le a popsiját, majd Neogranormon kenőcs, amikor már kezdett rendbe jönni, akkor pedig a gyógyszertári popsikrém.
13/13 anonim válasza:
Pisi-kaki után a fenekét meleg,tiszta vízzel lemosni és utána babaolaj,vagy krém,ki mit szeret. Vannak persze helyzetek,mikor nincs lehetőség megmosni azonnal,akkor gyorssegély a nedves törlő. De legyen az bármi is,vegyszer van benne,parfüm,ilyenek. Amikor én voltam baba:D:D még nem volt csak a púder és a babaolaj. Viszont a pisiben sem hagytak állni,hogy belefér még abba a pelusba 1-2 pisi is. Soha nem voltam piros,mindig megdícsérte az orvos anyámat! Bezzeg az uncsim feneke sötétpiros volt állandóan,mert az anyja azt mondta,hogy jó,hogy már nem fogja milliószor fürdetni egy nap...Egy kis lemosás a csap alatt vagy kiskádban nem nagy macera. Vagyis az,10x egy nap,de valamit valamiért:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!