Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres, félig tápszeres...

Tápszeres, félig tápszeres babák anyukái? Humana ha1-es (lc pufa ) tápszert kap a babám és nagyon székrekedése van! (2hós)

Figyelt kérdés

Kérdeztem a gyerekorvost, hogy lehet-e ettől és azt mondta nem, majd kinövi...adjak neki kúpot kétnaponta. Hát nem szeretnék. Ti tapasztaltatok ilyet? Amúgy csak este kap tápszert, nappal anyatejes. Szóval nagy részben... a táplálkozásomra nagyon figyelek, nem attól van. Ajánlották a Novalac tápszert hasfájós babáknak és azt ette egy ideig, akkor nem volt gond. Mert ugye így iszonyat fáj a hasa. (de csak székrekedéskor, máskor nincs gond)

Mit gondoltok? Merjem adni? Mert az gyógytápszer... vagy maradjak az orvos által ajánlottnál?

Kérlek ne szóljatok le és a tejserkentésről se írjatok, mindenen túl vagyunk, de nincs több tejem.

2009. okt. 27. 18:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem azt tanácsolta a védőnő, hogy kamillateába keverjem a tápszert, úgy adjuk neki.Így egyenlőre be is állt a kaki.Mi igaz még csak 1 hónaposak vagyunk de nekem alig van tejem így java részt(sőt) tápszert kap a kicsim.

Próbáld meg Te is, hogy kamillába kevered a hamit.

2009. okt. 28. 15:25
 12/13 A kérdező kommentje:
és mindet kamillába kevered? állítólag a túl sok kamilla sem jó...
2009. okt. 28. 19:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Az igaz hogy a túl sok kamilla nem jó de ahhoz hogy komoly bajt okozzon hónapokig kellene innia a babának.Mi kb.két hete csináljuk és most majd újra csak vízzel csinálom a tápszert aztán megint kamilla.Szerintem próbáld ki mert ártani ha nem hosszú távon csináljátok nem fog.
2009. okt. 29. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!