Mi lehet a baja ilyenkor a 2 hetes lányomnak?
Megszopiztatom és utána meg pár percig elpihen.Elnézelődik vagy bealszik.Utána meg elkezdd nyekeregni,mintha erőlködne.Pár percig ezt csinálja pár percig megint el van.Ha felveszem többnyire abbahagyja,de amint lerakom újra kezdi.
Nem tudom már mire gondoljak.Eszik rendesen,csak mohó.
Sok levegőt nyel evés közben és nem jön ki neki a büfi mielőtt leteszed. Mikor vízszintesbe teszed akkor nyomja a pocakját. Amíg függőlegesen van addig jó neki, úgy nem nyomja.
Büfiztesd többet, függőlegesen tartva, vagy a válladon átvetve mindkét karját erősen simogasd a hátát és oldalt a pocakját lentről felfelé.
Az én babám van, hogy 8x büfizik és mikor leteszem még mindig tekereg. Ha felveszem biztos jön még neki egy.
Türelem, lehet, hogy sokáig tart mire kijön az összes büfi, de utána nem fog tekeregni és később a pocakja sem fog fájni.
Fordítsd hasra.Nekem is keveset büfizik a lányom és ha hason van mindig kijön ami rajtam nem jött ki. :)
Ha a hasa fáj általában felhúzgálják a lábukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!