Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi tegyek, hogy 3 hónapos...

Mi tegyek, hogy 3 hónapos babám 3 óránként egyen?

Figyelt kérdés
Most tölto a 3 hónapot,már pár hete 2 óránkánt eszik.Újabban elég kis bukós is.MA voltubk vizsgálaton reflux gyanúval,ahol közölték,hogy túletetem,egy ekkora baba még ne legyen ilyen méretű.Amikor azt gondolom hogy éhes (orsít mint a sakál és csak akkor hagyja abba,ha megetetem),akkor igazából más baja van,csak nem tudom értelmezni.Persze bőgtem...Azt mondták,csapjam be vízzel.Mit tegyek?Csak anyatejes,6.5 kiló,62 cm,nem duci,szép formás.
2009. okt. 27. 12:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
26%

GRATULÁLOK, ez aztán az okos tanács: "írass fel tápszert,és mondd azt,hogy az idegeskedéstől elapadt.És szép fokozatosan adj neki,mindig anyatej után"

addig amíg van tejed, még véletlenül se adj tápszert a babádnak!!!! egyen nyugodtan 2 óránként! Egyébként azt mondják, hogy az első 3 hónapban szedik meg ennyire magukat a babák, utána szépen visszavesznek a tempóból. Szóval ne idegeskedj! Egyébként, ha nagyon nem tudsz vele mit kezdeni, akkor szerintem tedd ezt: amikor közeledik a 2óra, akkor tedd babakocsiba és vidd le sétálni! A friss levegő és a ringatás elaltatja! lehet, hogy nem is éhes, csak cici kell neki. sétálj vele 1 órát, és mire felviszed, már lehet etetni és kibírta a 3 órát. Én így csinálom és már magától is bírja 2,5-3 órán keresztül. néha csak óra múlva éhes!

sok sikert!

2009. okt. 27. 13:47
 12/26 anonim ***** válasza:
néha csak 4 óra múlva éhes, ezt akartam írni!
2009. okt. 27. 13:49
 13/26 anonim ***** válasza:
bocsi, de ki az orvosa a babádnak? nem kell kiírni a nevét, elég a monogram. abból tudni fogom, ha esetleg ua. a dokink. nekem is pont ezt mondta, hogy túl van etetve, adjak neki vizet!
2009. okt. 27. 13:51
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem csak cicizik 2 óránként,hanem eszik is.Ezért nem tudom,hogy mi baj.Bőven van tejem,nem szeretnék tápszert adni neki.Csak ez a sok bukás zavar.Félek,hogy tényleg túletetem.Eddig persze biztos voltam benne,hogy nem.

Utolsónak:nem tudom,hol laksz,de ez Debrecenben van a Klinikán.Így is érdekel a neve?

2009. okt. 27. 14:05
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Na akkor a te dokid mit mondana az én kisfiamra? Így nézett ki a hízásunk: szül. 3700g,1.hó 5200g,2.hó 6600g, 3.hó 7300g, majd ezután úgy lelassított, hogy csak 250-et hízott egy hónap alatt- 4.hó 7550g. Nekem a dokinőm mindig dícsérte, és az utolsó hónapban sem sápítozott, hogy jaj de kevés, hanem megnyugtatott, hogy ez így normális- elkezdett mozogni, így lassult a hízás mértéke. Mi napi 5-ször szopizunk ( ha kér, többször is), az éjszakát átalussza 2 hónapos korától. Nyugi, teljesen rendben vagytok ti is!
2009. okt. 27. 14:20
 16/26 anonim ***** válasza:
akkor nem! én más városban vagyok.
2009. okt. 27. 14:25
 17/26 anonim ***** válasza:
Szia! az én babám tegnap volt 3 hós és 6800 g és 65 cm,szóval ne aggódj . lehet h a babádnak a szopizási ingere nincs kielégítve és igaziból nem éhes csak cumizni szeretne. próbáltad már a cumit?
2009. okt. 27. 15:06
 18/26 anonim ***** válasza:
előző vagyok,csak most olvasom h 80-120-at eszik a babád.az enyém 150-170-et eszik és 4 óránként.a 80-120 szerintem kevés és ezért lesz éhes hamarabb.
2009. okt. 27. 15:10
 19/26 A kérdező kommentje:
Igen,próbáltam,de kiköpi.Csak alváskor használja.Én úgy tudtam,csak akkor eszik,ha éhes.Tehát ha 2 óránlént eszik úgy 100at,akkor lehet hogy nem is volt éhes?
2009. okt. 27. 15:10
 20/26 anonim ***** válasza:
ha 80-100at eszik, akkor esetleg tedd a másik cicidre 10perc után, így a kettőből összejön mondjuk 150, és akkor nem hiszem, hogy 2 óra múlva enni akar. biztos éhes! próbáld ki!
2009. okt. 27. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!