Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért történik mindez? Szeretk...

Miért történik mindez? Szeretkezés után kifolyik a sperma, miközben már jó lenne ha ott maradna. Vagy független attól még lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
a spermiumok akár 5 napig is életben maradnak, ott várakoznak szépen...
2013. aug. 10. 16:17
 12/16 anonim ***** válasza:
14%
Elég az, amennyi benn marad, és azért ez nincs benne a biológia könyvben. Nem vagyok egy képzetlen, de ezen még én is meglepődtem, mikor először nem használtunk gumit, hogy jééé milyen gyorsan kifolyik.
2013. aug. 10. 16:21
 13/16 A kérdező kommentje:
oké de ha most feljut a sperma még nem él el ott 3 napig mert kislányt szeretnénk nagyon és azt halottam hogy 3 nappal azelőtt kell próbálkozni és többb esély lesz rá
2013. aug. 10. 16:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán hiszek az ilyen praktikákban.
2013. aug. 10. 16:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ööö és akkor most tőlünk mit vársz? Nem tudjuk, hogy életben maradnak-e benned a xx kromos spermák... Kicsit talán több esélyetek van rá, de ez túl sok dologtól függ. A te hüvelyed phjától, a tényleges ovu napodtól, a párod "termelésétől" stb. Olvass kicsit utána tényleg.
2013. aug. 10. 16:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
szegény leendő gyerek!!!
2013. aug. 10. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!