Hármasban hat hétig. Van aki betartotta, vagy más szerint is hülyeség ilyen sokáig várni. Egyáltalán mennyi idő után jöhetnek látogatni?
Ma volt a reggeliben Gyarmati Andrea és olyat mondott ami eléggé meglepett,mert sehogysem lehet betartani:)
Az immunrendszer volt a téma,főleg a kisgyerekeké,de áttértek később az újszülöttekre is és ekkor mondta,hogy 6 hétig a babának csak az anya az erősítés,ezért jobb ha csak ez idő után jönnek a látogatók.Ezt már csak azért is nehéz betartani,mert ugye alapból ott a kórház ahol vannak bacik,így is úgy is.Bár nálunk anya kimehet az üvegfalon túlra,a baba bent,de anya is visz be bacit a látogatóktól.Otthon meg,hogy lehetne ezt megoldani?Szerintem sehogy (nekem főleg mivel Nyu-val és Pu-val élünk:)),kénytelen kelletlen jönnek a rokonok és szuttyogatják a csöppséget.Nem azért,hogy szupermami akarok lenni,de mondjuk ilyen esetben mit lehetne tenni?Fogjam és tiltsam ki a szülőket(Abigél decemberben születik,pont a flu szezon közepén) de ha mégsem,akkor várjam őket szatyorcipővel,szájmaszkkal és kézfertőtlenítővel?Egyáltalán mennyi idő után jöhetnek majd hozzánk?
Szia!
A lányom november végén született. 2 hét múlva megindultak a rokonok, minden héten jött valaki. A kézmosás alap volt, és természetesen betegen senki sem jöhetett (akkor sem ha a családjában volt valaki beteg).
Feleslegsnek tartom az ilyen korlátozásokat, túlaggódást. Végülis ahol a "többedik" baba jön ott sem lehet kitiltani a nagyobb sulis, ovis tesókat!
én influenzajárvány idején szültem, a gyerekorvos mondta, hogy ne jöjjön senki 6 hétig, és ne is vigyük sehova, csak sétálni. sikerült nagyjából betartani, sehova nem vittem, de azért egy-két nagyszülő 5-10 percre beugrott. kifejezett kérésem ellenére. mindegy, őket is meg lehet érteni.
2 hetes korában már 2 órát is voltam kint vele, mert fúrtak a felettünk lakók, és nem tudott volna aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!