Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adhatok a babámnak...

Mikor adhatok a babámnak kakaót? 7 hós

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj neki tehéntejet egy éves kora előtt, cukros kakaót meg végképp ne!
2013. aug. 9. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:
45%
1 éves kor körül lehet próbálkozni, de korántsem biztos hogy megissza. Joghurtot, túrót lehet adni 8-9 hónapos kor körül, hogy legyen tej alapú táplálék. Én nem értek egyet ezzel a ne adjunk tejet 2-3 éves korig. Ez egydül a tápszergyártóknak jó. Szívem szerint már simán adnám 8-9 hónapos kor körül, de a sok negatív propaganda miatt inkább várok, bár nem vgayok meggyőződve az igazukról. Szerintem mértékkel nem ördögtől való semmilyen kaja, egy egészséges (nem érzékeny vagy allergiás) gyereknek.
2013. aug. 10. 06:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia! Olvastam,hogy nem akarja a tápszert, sem a tejpépet meginni a gyerkőcöd. Nekem ugyanez volt a szitu. 7,5 hónaposan megmakacsolta magát.Úgyhogy én mindent kiváltottam neki kanalasra. Babajoghurtot adtam neki napi egyet. Meg egyszer tejpépet. Aztán a tejpép sem kellett neki 1 hónapig szenvedés volt a kajálás. Néha a főzelékébe csempésztem egy kis tápszert(kb 50-60 ml) ezt kétszer egy nap. Így evett meg 2-3 dl tejalapú dolgot egy nap. Már ez félsiker volt.Aztán 1,5 hónap szenvedés után bepróbálkoztam újra a tápszerrel+vaníliacukorral. Azt hidegen megitta, melegen nem...és azóta is issza. Visszajött a kedve a tejpéphez is, szóval csak szüneteltetni kellett. Eleinte Hipoallergén tápszert kapott, aztán váltottunk a Humana Baby Fit banánosra. Már lassan 10 hónapos, még mindig ezt adom neki. nem is merek váltani, nehogy bekavarjon. Azóta elhagytuk a vaníliacukrot is, és már melegen is megissza ebben a hőségben is.

Próbálgasd meg ezt te is.Kitartás!

Kakaót semmiképp nem adnék. Esetleg egy pici fahéjjal is meg tudod bolondítani a tápszert. De próbáld ki azt, amit én csináltam!

2013. aug. 10. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!