Mikor adhatok a babámnak kakaót? 7 hós
Szia! Olvastam,hogy nem akarja a tápszert, sem a tejpépet meginni a gyerkőcöd. Nekem ugyanez volt a szitu. 7,5 hónaposan megmakacsolta magát.Úgyhogy én mindent kiváltottam neki kanalasra. Babajoghurtot adtam neki napi egyet. Meg egyszer tejpépet. Aztán a tejpép sem kellett neki 1 hónapig szenvedés volt a kajálás. Néha a főzelékébe csempésztem egy kis tápszert(kb 50-60 ml) ezt kétszer egy nap. Így evett meg 2-3 dl tejalapú dolgot egy nap. Már ez félsiker volt.Aztán 1,5 hónap szenvedés után bepróbálkoztam újra a tápszerrel+vaníliacukorral. Azt hidegen megitta, melegen nem...és azóta is issza. Visszajött a kedve a tejpéphez is, szóval csak szüneteltetni kellett. Eleinte Hipoallergén tápszert kapott, aztán váltottunk a Humana Baby Fit banánosra. Már lassan 10 hónapos, még mindig ezt adom neki. nem is merek váltani, nehogy bekavarjon. Azóta elhagytuk a vaníliacukrot is, és már melegen is megissza ebben a hőségben is.
Próbálgasd meg ezt te is.Kitartás!
Kakaót semmiképp nem adnék. Esetleg egy pici fahéjjal is meg tudod bolondítani a tápszert. De próbáld ki azt, amit én csináltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!