Hogyan kössem le 13 hónaposom figyelmét?
Az én fiam is 13 hónapos, ugyanebben a cipőben járunk. Azért nem köti le semmi, mert most tanul járni, és sokkal érdekesebb a séta, mint bármilyen játék. Ezért én folyamatosan megyek vele vagy a lakásban, vagy a kertben, mert mást nem tudok tenni vele. Ti nem így álltok?
Ami még nálunk bevált, hogy az ölembe ültetem és egy képes állatos könyvet nézegetünk és utánozom az állatok hangját. Ezen kacag nagyokat és nyugodtan marad az ölemben.
1-es vagyok. Én még azt csinálom nála, hogy minden szobában van játéka, így ha megunja az egyik szobában a játékot és átmegy a másikba, ott biztos talál magának valami új elfoglaltságot. Így több helyen, de hosszabb időre eljátszik.
Valamint én kiskora óta szoktattam őt a járókába, úgyhogy a reggeli szopi után beteszem a játékai közé, és akkor van kb. 2 szabad órám, mert azt megtanulta, hogy akkor egyedül kell játszani.
Nincs olyan "hely" ahol megszokta az egyedül játszást?
Ismét 1-es vagyok :-)
Új dolog lett nálunk bevezetve és imádja! A kanapén nálunk óriási díszpárnák vannak, és abból építettünk neki egy kis kuckót az egyik sarokba, alá pedig pokrócot terítettünk. Na ezt a házat imádja, vagy bevisz valami játékot vagy csak simán belefekszik és kukucskál kifelé, de elég sok ideig elvan vele egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!