Adhatok 1 hónapos anyatejes kislányomnak vizet szomjuság ellen?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 11:15
1/7 anonim válasza:
Forralt vizet vagy babavizet, ha elfogadja. Ha rendesen szopizik, 6 hónapos koráig kizárólag az anyatej is elegendő folyadék.
2/7 anonim válasza:
HA úgy gondolod szomjas, csak vizet, ne teát meg ilyen szarokat. Forralt vagy babavíz.
POHÁRBÓL!
3/7 anonim válasza:
Én adtam és még most is adom neki a Jana babavizet és szerencsére szereti is. Sokat csuklott eleinte, valamint nyári baba volt, így a nagy melegben szívesen kortyolta.
5 hónapos kislány anyuja
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az én babám is sokat csuklik, ezért is gondolotam, a viz segit neki. De valóban pohárból? Én cumisüvegből gondoltam.
2009. okt. 26. 12:29
5/7 anonim válasza:
Forralt vizet adj neki. Próbálhatod pohárból is, de ennyi cumisüvegezéstől nem lesz baja és ugyanúgy elfogadja a cicit.
6/7 anonim válasza:
Minek rászoktatni a cumisüvegre?
CSak úgy tudnak egyes nők elképzelni egy kisbabát, hogy lóg az üveg a szájából.
Én írtam, hogy pohárból!
Egyik fiam sem cumisüvegezett.
Amíg vizet teszel bele, addig nincs is sok gond,de később úgyis abból itatnád az édes löttyökkel, ami tönkreteszi a fogait. Szétpancsolódik a kiságyban stb.
Utána nehéz őket átszoktatni csőrösre, mert ez is nagy divat, majd utána pohárra.
Nem egyszerűbb rögtön a pohár?
7/7 anonim válasza:
11:30-as vagyok. Én cumiból adom neki a vizet. Előtte megkérdeztem a védőnőt, hogy nem fog-e ez gondot okozni a szopinál, de azt mondta, hogy jól szopó babánál ennyi nem zavar be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!