Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nálatok hogy van, vagy nektek...

Nálatok hogy van, vagy nektek hogy kényelmesebb? Délben egy nagy alvás, vagy délelőtt és du. Is rövidebb alvás?

Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 11:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az én kislányom most 6 hónapos, de még 3x alszik napközben. Látszik, hogy csökken már az alvásigénye, és csak kíváncsi voltam, másoknál hogy van ez.

Szép és hűvösebb napokat Nektek! :)

2013. aug. 6. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
9 hónapos kora óta már csak 1x alszik. Ebéd után 2-3 órát. Néha du. is elszunyókál, ha valamiért rosszul, vagy keveset aludt ebéd után, de ez ritka. Sokkal jobb az 1 alvás, mint a kettő, mert addig 2x1 órát aludt, így meg egybe 2 (vagy akár 3) órát is. Ilyenkor nem érdekel semmi, és én is alszok vele.
2013. aug. 6. 21:03
 13/13 anonim ***** válasza:

13 honapos kisfiam ketszer alszik napkozben. Nekem ez kenyelmes, mert delelott mindent elintezek, delutan pedig pihenek en is, vagy ha nem vagyok faradt, akkor netezek, filmet nezek.

Ahogy reggel felkel, reggelizunk, jatszik egy kicsit egyedul, majd lemegyunk a kisboltba (elotte berakok egy mosast) ezt gyorsan megjarjuk babakocsival, igy levegozik is. Ha jo ido van, maradunk kint az udvaron 10-ig, ha nem, akkor bent jatszunk, aztan alszik, azalatt osszedobom a kajat, kitakaritok kicsit, stb.

Felkel, ebedelunk, osszepakolok, teregetek, jatszunk egyutt (kint vagy bent), jatszik egyedul is, es delutan 3-kor ismet alszik egy nagyot. Ekkor van 2-3 szabad oram magamra, nagyon jol tud esni egy kis delutani alvas olykor-olykor, de lehet azert mert delelott ezert rohanok. :)

Uzsi utan megyunk nagy setara babakocsi nelkul, most kezdett el jarni, nagyon elvezi, jatszoterre esetleg, majd otthon jatszunk, apja hazaer, atveszi a babazos muszakot kicsit, ekkor ha meg nincs vacsi, megcsinalom, egyutt vacsorazunk fel 8-korul, majd furdetes, kis jatek meg es a mano alszik legkesobb 9-kor. Mi meg ejfel korul. Kicsit tulvalaszoltam a kerdest, bocsi. :) Lehet egy nagy alvassal is ugyanilyen kenyelmes lenne, majd meglatjuk, ha ugy alakul az igenye a manokamnak. :)

2013. aug. 11. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!