Jó a sima babahintőpor a köldökcsökra? Muszály alkohollal mosni hintőporozás előtt?
Figyelt kérdés
A kórházban azt mondták,csak hintőporozzuk és az ottani védőnő is ezt mutatta,nem is kaptunk hozzá semmit csak a hintőport..Az ithoni védőnő meg az alkoholt mondta hintőporral.2013. aug. 5. 18:29
1/10 anonim válasza:
Nem jo a sima hintopor ra, sot! A gyogyszertari kell ra, de az megszunt. Igy csak alkohollal kell leapolni, semmi hintopor.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor milyen az amire kaptam a receptet??
2013. aug. 5. 18:37
3/10 anonim válasza:
Sima gyógyszertári hintőpor. Bevallom,én csak akkor alkoholoztam neki,amikor már láttam,hogy hamarosan leesik,addig nem mertem alkohollal törölgetni. Amit felírtak,azt használd rá.
4/10 anonim válasza:
Ha nincs alkohol akkor jó a betadin is. A lányomnál a kórházban is azt használtuk.
És a gyógyszertárak csinálnak kifejezetten ilyen hintőport.
Ne félj kezelni, nagyon hamar leesik, ha ügyes vagy.
Egy tipp: fültisztítót alkoholozz/betadinozz le és nyúlj a csonk alá, hogy szépen gyógyuljon.
5/10 anonim válasza:
Hmmm. ez érdekes. Az én védőnőm meg alkohol abszolút nem javasolt. CSak a naturlandos hintőport. Alkoholt nem is használtam. Már egy éves a fiam és szép lett a köldöke, nem volt gyulladt sosem, szépen leesett a csonk. És csak hintőporoztam neki, minden pelusozásnál.
6/10 anonim válasza:
Nálunk pedig a hintőport tiltották mondván, hogy bepállik, csak alkohollal szabadott. Mindhárom gyerekemnél csak alkohollal kezeltem, pár nap alatt leesett a csonk.
7/10 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnél miután a köldökcsipeszt levették, azután alkohol és hintőpor, amit az orvos írt fel receptre. Mind a két gyerekemnek 2 hetes korára leesett a köldökcsonk.
8/10 anonim válasza:
Én csak alkoholt használtam, hintőport nem. Szépen leszáradt majd leesett kb 2 hetes korában, vagy 1-2 nappal előbb már nem is tudom hirtelen fejből.
9/10 anonim válasza:
Elso vagyok. 2 eve a kisfiamnal en is gyogyszertari hintoport hasznaltam, az jo! De a sima nem, en azt hittem ezt kerdezted. Viszont azota megszunt es mar tobb korhazban, gyerekorvosok, patikasokmind azt mondjak, megszunt es alkohol van helyette. Probaltam beszerezni ezt a hintoport es Pesten lehetetlen. Azert, ha valaki tud gyogyszertarat, ahol aruljak, irja meg, mert erdekelne.
10/10 A kérdező kommentje:
Kaptam hintőport.Alkohol és naturlandos hintőpor.Kíváncsi leszek mikor esiktle majd.
2013. aug. 7. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!