1 évesen mekkora volt a babátok és miket tudott?
Szia. 15-én lesz egy éves a fiam. 9,3 kg és 78 cm. 7 foga van kint, még nem tört át a nyolcadik. Tapsol, jár, mászik,ül. Két ujjával fel csipegeti az ételt,pohárból iszik. Mondja,hogy dádá,ha tudja,hogy rosszat csinál,mert szoktam mondani,neki,hogy lesz dádá!! Persze nem bántom,csak elrettentésként mondom. Tologatja a tesók kis autóját és közben berreg. Utánozni próbálja a cica nyávogását,a kutya ugatását és az autók berregését. Kiabál néha,hogy ana-ana-ezt nekem. Ha éhes,jön,hogy mamma-mamma. Szoktam mondani neki,hogy hamm-hamm, hammázunk-ha eszünk. Idehoz nekünk dolgokat, az ujjával mutat. Két építőkockát egymásra tesz, vagy egymásba kisebb-nagyobb műanyag edénykét. Leveszi a pelusát fürdéskor.
Hát ennyi jutott eszembe.
Én már nem is tudok mit irni neked,mert tök ugyanazt tudja a fiam mint az első kisfia :D Legalábbis nem jut eszembe más.De igen mégis,lépcsőzött már szépen 10 hónapos kora óta,kulcsot beletette a zárba,ha mondom neki,hogy megyünk sétálni,hozza a cipőjét,mutat az ajtóra.Bármilyen palacknak le és fel csavarja a kupakját.Más tényleg nem jut az eszembe:)
10kg és 77cm.11hónaposan jött ki az első foga,4 volt neki 1 évesen.
Fiam 1 évesen 10,4kg volt és 79 cm.
10 hónaposan kezdett el járni.1 évesen már lépcsőzött,próbálkozott kézzel,villával,kanállal enni.Pohárból ekkor már ivott.Szavai:vau-vau,miau,cicc,pipi,papa,brümm-brümm (kb ennyi volt).
Tudta melyik papucs kié,utasításokat végre hajtotta,integetett stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!