Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyakran hálát adtok a BOLDOGSÁ...

Gyakran hálát adtok a BOLDOGSÁGért?

Figyelt kérdés
Most lett vége a Naplónak, amiben mindig annyi szörnyűség van, ilyenkor és mindig ha nálam rosszabb helyzetűeket látok olyan mérhetetlenül hálás vagyok azért, hogy Boldogok lehetünk a családunkkal, még akkor is ha sok az akadály. Ti is gondolkodtok ilyeneken?
2009. okt. 25. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tévét már szinte egyáltalán nem nézek, de naponta többször is eszembe jut hálát adni a gyerekemért, az egészségért, hogy van hol laknunk, ennünk, van mit fölvenni, nem fázunk, stb. Nem vagyok ilyen mániákus, csak ha rám tör, olyan jó azt mondani, hogy KÖSZÖNÖM! :)
2009. okt. 25. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a két kislány történetén gondolkoztam el. Szomorú, hogy ilyen van. Nekem is van egy kisbabám és sok-sok problémával meg kellett küzdenünk az elmúlt időszakban. Sokszor elkeseredtem emiatt és utáltam a tehetetlenséget is, amit mindig éreztem. De a két szívműtött kislány láttán azt mondom, örühetek, hogy "csak" ilyen bajaink vannak, és nem az övékhez hasonló nagyságú.
2009. okt. 25. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Könnyes szemmel ültem a tv előtt és minden nap megköszönöm, hogy egészséges gyermekeket kaptam. Ez a legfontosabb! Egészség, békesség legyen. A többit meg megoldjuk valahogy..
2009. okt. 25. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,én is megkönnyztem!

Igen,hálás vagyok a sorsnak,hogy egészségesek vagyunk,kicsi babám kiegyensúlyozott,mosolygós!Hogy tudom szoptatni immár 6 hónapja!

A pénz ugyan nem vet fel,egyik napról a másikra élünk,de a legfontosabb,hogy egészségünk van és nagyon szeretjük egymást!

Kicsit közhelyes, de így van!

2009. okt. 25. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Néztem a Naplót és sirva fakadtam.Szegény kislány szemét néztem.Szívbe markoló.Igen hálát adok.
2009. okt. 25. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is megkönnyeztem. Előtte még azon agyaltam, hogy ilyen meg olyan ruhát kellene venni, stb.. De tökre nem ez a fontos !!!
2009. okt. 25. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is sírtam rajta, mióta megszületett a kisfiam ilyen bőgőmasina lettem. De még a párom is megkönnyezte, és utána mondta hogy mennyire jó nekünk, hogy minden rendben van a babával. Igen, ez az egy fontos igazán, semmi más nem számít. De szerintem az is tök jó, hogy "felismered" a boldogságot!! Nem mindenki ilyen, olyan sokan panaszkodnak állandóan minden apró cseprő dolog miatt, és elmegy melletük az élet, anélkül hogy boldogok lennének, pedig aztán az igazi tragédiák az ilyen esetek mint ami ezekkel a gyerekekkel történt.
2009. okt. 25. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:

én nem láttam a Naplót.

múltkor láttam 10-en fölöttti down-kóros lányt az anyukájával sétálgatni. az anyukája olyan szeretettel beszélt ,nézett a lányra, hogy ritkán látni ilyet.

ilyenkor eszembe jut , hogy milyen szerencsések vagyunk, egészségesek vagyunk, boldogok, mégha néha akadnak is gondjaink, mindig túlleszünk rajta. a legfontosabb dolgok megvannak egészség és szeretet, és mindig van mit ennünk és tető a fejünk felett. kell ennél több?

2009. okt. 25. 23:35
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a hozzászolásokat, kívánok mindenkinek sok-sok boldogságot, főleg azoknak akiknek sokszor kevesebb jut, és már csak azt kívánom, hogy ne csak a baj láttán jusson eszünkbe boldognak lenni. Szép napot!
2009. okt. 26. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!