Első nyaralás babával?!
Mi most érkeztünk haza majdnem 3 hét balatonról a 10 hónapos fiammal. Vittem sok mindent, meg persze itthon is felejtődött pár dolog, de semmi extrára nem volt szükségünk. Itthon maradt pl a babakocsira a szúnyogháló,esővédő, uv szűrős napernyő, de meg voltunk nélkülük. Amit vittem magammal pluszba, de nem volt rá szükség: orrcsepp, szemcsepp, fájdalom-lázcsillapító, hasfájásra csepp, c-vitamin csepp, kálcium babáknak csípés, vagy bármi allergiás reakció esetére. Ami még jól jött az a mai-tei, mivel az új helyen délutánonként nagyon nehezen aludt el, így abba altattam néhányszor - tehát valami altatás segítő, ami már bevált nálatok. Ja! Naptej, azt használtuk is sokat és jó sok úszópelus :)
Kellemes nyaralást!
Nedves törlőkendő több helyen. Egy a kistáskádban, egy az autóban, egy az ételek mellett, egy a pelenkáknál.Mi legalább is mindig ezt kerestük, sosem volt kéznél.
Naptej is jó, ha kettő van.
Kisolló.
Szia!
Mi mindig kikeressük a neten hogy hol van a legközelebbi gyerekorvosi ügyelet ,hogy ha netán-tán kellene ne akor kelljen kapkodni. Még szoktunk vinni lázcsillapítót , hasmenésre, hányásra gyógyszert, szúnyogriasztót, kötszer sebtapasz, betadint,
Hirtelen ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!