K É R L E K S E G Í T S E T E K. A babám délben evett utoljára?
Add neki a tápszert a bébiétel helyett is, ha nem akar enni. Ha tápszert sem akar, akkor csak igyon valamit, teát, amit szeret. De azt bőven. Nem lesz baja, attól, hogy nem evett.
Orvosotok nem látta még? Szerintem hívd fel telefonon, mielőtt az ügyeletre mentek. A fiamnak ez volt egy hete, mandulagyulladást kapott, azért nem tudott enni. Antibiotikumot írtak neki. Nyugodj meg! Itasd, lázat csillapítsd!
Ezek együtt szerintem. Valami fertőzés, meg a foga, lehet, hogy a torka is fáj...csak a fog nem csinál lázat, inkább hőemelkedést.
Nyugi, eleget ivott. De szerintem inkább hívd ki holnap az ügyeletet, mert lehet, hogy sokat kell várni. Nálunk kijönnek.
semmi baj, ha betegen nem eszik, 2 adag tápszer egy napra bőven elég ha megvan, ne parázz ezen. az viszont gond, hogy nem ivott, tápszer nélkül kéne meglennie az 1l-nek.
próbáld itatni, álmában is nyugodtan dugd a szájába a cumisüveget, kis teát vagy vízzel hígitott gyümölcslevet, valamit, amit szívesen megiszik
Nagyon igyekszünk, mindennel próbálkozunk, sima víz, tea, higított gyümölcslé (abból ivott ma a legtöbbet), házilag facsart gyümölcs.. Cumiból, pohárból, kanalazva.. Ha álmában bedugom neki a cumit, nem fog félre nyelni?
Félek hogy már nem a foga itt a gond. Most mértem a hőjét, hőemelkedése van. Jobb a nappalihoz képest, akkor 38,2 volt. De ha holnapra nem javulna, vagy éjszaka sem akar inni (remélem azért a Panadol meghozza a hatását), akkor ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!