11 hós baba ihat tejitalt?
A tejem egyre kevesebb, a doktornő pedig nem díjazza a tápszert, főleg ahogy Ő fogalmazott ilyen nagy babánál.
A vízzel kikeverhető tejitalt ajánlotta (már ha meg fogja egyáltalán inni), hogy este próbáljam meg neki azt.
De azt meg 1 éves kor után lehet.
Most akkor???
Igen, Én ugyanerre gondoltam, hogy ezen semmi nem múlik. Csak az is eszembe jutott, hogy ez a tejital 1 éves kortól ajánlott, de inkább fölötte.... :)
Gondolom baja nem lesz Tőle ha adok neki, bár elképzelni sem tudom , hogy milyen íze lehet :D
Mi is Milumil tejitalt használtunk és én megkóstoltam, és felnőtt fejjel is azt mondanám rá, hogy egész finom, olyan, mint a vaníliás tej, az én lányom szereti....ellentétben a tápszerrel, amit csak valami ízesítéssel (pl kakaó) ivott 10 hónapos korától.
Szóval szerintem próbáljátok ki, én is korábban adtam neki kb egy héttel, mert elfogyott a tápszer, és már nem akartam venni új dobozzal...
Nem lesz tőle semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!